Koreans Know Best | Τα 5 κορεάτικα αντηλιακά προσώπου που λατρεύουν οι beauty insiders

Υψηλή προστασία, ενυδάτωση και μοναδικά ευχάριστες υφές.

Το κορεάτικο skincare έχει κατακλύσει τον δυτικό κόσμο των καλλυντικών τα τελευταία χρόνια. Ενώ κυριαρχεί σε πολλές κατηγορίες, το λεγόμενο K-beauty λάμπει πραγματικά στα αντηλιακά. Ο λόγος είναι απλός: Οι Κορεάτες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό υψηλής προστασίας από τον ήλιο, ενυδάτωσης και καταπράυνσης, αλλά και ευχάριστων, ανάλαφρων υφών, που "λιώνουν" κατά την επαφή με το δέρμα κι απορροφώνται εύκολα χωρίς να αφήνουν λευκά υπολείμματα. Ιδού τα πέντε κορεάτικα αντηλιακά προσώπου που παινεύουν με κάθε ευκαιρία οι beauty insiders κι αξίζει να δοκιμάσετε κι εσείς:

Director's Choice | Τα 5 καλύτερα κορεάτικα αντηλιακά προσώπου

Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+, Beauty Of Joseon

Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+, Beauty Of Joseon

Η αντηλιακή κρέμα Relief Sun: Rice + Probiotics εξασφαλίζει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα. Η κρεμώδης σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα ρυζιού και δημητριακών που έχουν υποστεί ζύμωση, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες B, C, E, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία.

Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++, CΟRSX

Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++, CΟRSX

Το Aloe Soothing Sun Cream είναι ένα γρήγορα απορροφητικό αντηλιακό ευρέος φάσματος με ελαφριά υφή. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσμα από φύλλα αλόης, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο. 

Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++, Thank you farmer

Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++, Thank you farmer

Με ανάλαφρη, αναζωογονητική και μη κολλώδης υφή, αυτό το αντηλιακό essence προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα, αλλά μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Ginseng BB Crème, Erborian (sephora.gr)

Ginseng BB Crème, Erborian (sephora.gr)

Με μισή σύνθεση skincare και μισή makeup, αυτή η κρέμα με χρώμα τελειοποιεί κι εξομαλύνει την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την με SPF20. 

Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++, Purito

Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++, Purito

Το υβριδικό αυτό αντηλιακό έχει σχεδιαστεί τόσο με χημικά όσο και με φυσικά φίλτρα ώστε να παρέχει εξαιρετικά υψηλή προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB. Η χωρίς άρωμα ενυδατική του φόρμουλα λιώνει αμέσως στο δέρμα κατά την εφαρμογή, με αποτέλεσμα να απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα.