Natural Botox | 5 αντιγηραντικοί οροί για αισθητή μείωση των ρυτίδων

Με τη δύναμη της μπακουκιόλης, της φυσικής εναλλακτικής για μια πιο νεανική επιδερμίδα.

Αν η ρετινόλη πηγαίνει με 100, η μπακουκιόλη πηγαίνει με 60. Σε κάθε περίπτωση όμως σε φτάνει στον προορισμό σου αργά, σταθερά και χωρίς απρόοπτα, βλ. ερεθισμούς και ξεφλούδισμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ευαίσθητη για τη diva του skincare, ρετινόλη, τότε ένα serum με bakuchiol είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε στη ρουτίνα σας ένα έξτρα αντιγηραντικό boost. 

Διαβάστε Επίσης

Ομοίως με τη ρετινόλη, το bakuchiol βοηθά με τη μείωση της όψης των γραμμών και των ρυτίδων, τη φωτογήρανση και τη μελάγχρωση, αυξάνοντας παράλληλα την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Αυτό που το κάνει να διαφοροποιείται από τη ρετινόλη είναι ότι δεν ερεθίζει το δέρμα, προκαλώντας ερυθρότητα και ξεφλούδισμα, γεγονός που το κάνει ιδανικό ακόμα και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τη ρετινόλη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα καλύτερα serum με bakuchiol ή αλλιώς φυτική ρετινόλη, που αξίζει να εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας:

Director's Choice | Τα 5 καλύτερα serum με bakuchiol

Isdinceutics Flavo-C Melatonin, ISDIN (στα φαρμακεία)

Isdinceutics Flavo-C Melatonin, ISDIN (στα φαρμακεία)

Όσο κοιμάστε, αυτός ορός διεγείρει τις αντιοξειδωτικές άμυνες του δέρματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα και σφριγηλότητά του, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη λάμψη του χάρη στο συνδυασμό μελατονίνης, bakuchiol και βιταμίνης C.

Olehenriksen Glow Cycle Retin-ALT Power Serum, Ole Henriksen (sephora.gr)

Olehenriksen Glow Cycle Retin-ALT Power Serum, Ole Henriksen (sephora.gr)

Δημιουγημένος για να μειώνει τις καφέ κηλίδες, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες κα να βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, αυτός ο ότος με AHA, bakuchiol και edelweiss θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και φρεσκάδα της επιδερμίδας σας. 

Bakuchiol Peptides, Medik8

Bakuchiol Peptides, Medik8

Με βάση το λάδι και υψηλή περιεκτικότητα σε μπακουκιόλη, το Bakuchiol Peptides βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας παράλληλα την υφή και τον τόνο του δέρματος. 

Targeted Anti-Aging Serum, Sephora Collection (sephora.gr)

Targeted Anti-Aging Serum, Sephora Collection (sephora.gr)

Αυτό το αντιγηραντικό serum περιέχει bakuchiol σε ποσοστό 1% και βιταμίνη Ε. Καταπολεμά εμφανώς τα σημάδια της γήρανσης, βελτιώνοντας την όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας όμορφο πρόσωπο που δείχνει νεότερο.  

Bio-Retinol Reset Serum, clinéa (στα φαρμακεία)

Bio-Retinol Reset Serum, clinéa (στα φαρμακεία)

Με 1% bakuchiol και 2% νιασιναμίδη, αυτός ο αντιγηραντικός ορός ενυδατώνει άμεσα έως και 24ώρες την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητά της, αποκαθιστά τη λάμψη της και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.