5 τοπικές θεραπείες που "φωτίζουν" αμέσα τις καφέ κηλίδες

Τα spot treatments που θα απαλύνουν τις κηλίδες, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας πιο ομοιόμορφο τόνο.

Μπορεί ο όρος spot treatments να είναι συνυφασμένος με την ακμή και τα σπυράκια, ωστόσο στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ αποτελεσματικές συνθέσεις και για τις κηλίδες στο δέρμα

Διαβάστε Επίσης

Τοπικές serum-like θεραπείες, αλλά και μικρά αυτοκόλλητα με τεχνολογία micro needling, εμπλουτισμένα και εμποτισμένα αντίστοιχα με πολύτιμα δραστικά συστατικά, όπως η νιασιναμίδη και η βιταμίνη C, υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα, έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικά τόνο στην επιδερμίδα κι ένα πρόσωπο απαλλαγμένο από καφέ κηλίδες στο δέρμα και σημάδια. 

Director's Choice | Οι καλύτερες τοπικές θεραπείες για κηλίδες στο δέρμα

Spot Lighter, Sampar (sonice.gr)

Spot Lighter, Sampar (sonice.gr)

Το Spot Lighter είναι ενα στοχευμένο προϊόν λεύκανσης βασισμένο στο κίτρο, το χαμομήλι και τα ένζυμα, που στοχεύει αποτελεσματικά στις ανεπιθύμητες δυσχρωμίες. Η μοναδική "μαγική" άκρη του, επιτρέπει απόλυτη ακρίβεια στο πρόσωπο, το στήθος και τα χέρια.

Spot Eraser, Acropass (elbeauty.gr)

Spot Eraser, Acropass (elbeauty.gr)

Χάρη στην τεχνολογία του micro needling (μικρές βελόνες σε μορφή κώνων) τα συστατικά αυτών των επιθεμάτων διεισδύουν στο δέρμα αποφέροντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα επιθέματα τοποθετούνται στοχευμένα στις σκούρες κηλίδες και στα σημάδια από ακμή κάνοντας λεύκανση κι εξομαλύνοντας τον τόνο της επιδερμίδας.

 

 

Phyto-Blanc Targeted Dark Spot Corrector, Sisley Paris

Phyto-Blanc Targeted Dark Spot Corrector, Sisley Paris

Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το υψηλής ακρίβειας Targeted Dark Spot Corrector εξασθενεί όλους τους τύπους καφέ κηλίδων που οφείλονται στη γήρανση, στον ήλιο ή σε σπυράκια από τις πρώτες 15 ημέρες χρήσης. 

Peace Out Skincare Dark Spots, Peace Out Skincare (sephora.gr)

Peace Out Skincare Dark Spots, Peace Out Skincare (sephora.gr)

Αυτές οι ισχυρές αλλά απαλές διαλυόμενες κουκκίδες χρησιμοποιούν πατενταρισμένη τεχνολογία microneedling, η οποία λειτουργεί για να προσφέρει ισχυρά συστατικά φωτεινότητας μέσω μικροκαναλιών που σχηματίζονται μέσα στο δέρμα για να βοηθήσουν στην εξάλειψη της όψης των σκούρων κηλίδων και του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος. 

 

Dark Spot Correcting Stick, Yuja Niacin (elbeauty.gr)

Dark Spot Correcting Stick, Yuja Niacin (elbeauty.gr)

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως εκχύλισμα yuzu, το οποίο περιέχει 3 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το λεμόνι, αυτό το στικ εξαφανίζει τη θαμπάδα, εξομαλύνει τον τόνο, μειώνει την ορατότητα της ερυθρότητας, τα σημάδια ακμής και την υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με την ηλικία.