7 λευκαντικές κρέμες ημέρας που κάνουν παρελθόν τις καφέ κηλίδες

Οι καινοτόμες συνθέσεις που θα χαρίσουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Είτε λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο χωρίς προστασία, είτε λόγω εγκυμοσύνης, είτε λόγω ηλικίας, οι καφέ κηλίδες βρίσκουν τρόπο να "εγκατασταθούν" στο πρόσωπο, "αμαυρώνοντας" την εικόνα του. Για να τις μειώσετε δύο είναι τα πιο βασικά βήματα που πρέπει να κάνετε: 1. Να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό σε καθημερινή βάση και 2. Να εντάξετε στη ρουτίνα σας μια λευκαντική κρέμα προσώπου.

Πώς να επιλέξετε την ιδανική λευκαντική κρέμα προσώπου;

Διαβάστε Επίσης

Μερικά από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά που αξίζει να αναζητήσετε στη σύνθεση της λευκαντικής κρέμας προσώπου σας είναι η βιταμίνη C και το φερουλικό οξύ, αλλά και τα φίλτρα UV, που θα προστατεύσουν την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Director's Choice | Οι καλύτερες λευκαντικές κρέμες προσώπου

Vinoperfect Instant Perfect Moisturizer, Caudalie (στα φαρμακεία)

Vinoperfect Instant Perfect Moisturizer, Caudalie (στα φαρμακεία)

Η κρέμα ημέρας της σειράς Vinoperfect, χάρη στην περιεκτικότητά της σε βινιφερίνη, ένα συστατικό 62% πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη C, μειώνει τις κηλίδες στο πρόσωπο, εξομαλλύνοντας τον τόνο του δέρματος και χαρίζοντας λάμψη.

Cellular Luminous 630 Daily Fluid SPF50, Nivea

Cellular Luminous 630 Daily Fluid SPF50, Nivea

Χάρη στο συνδυασμό του πολύτιμου συστατικού Luminous 630, με το υαλουρονικό οξύ, τη βιταμίνη Ε και τα φίλτρα UVA/UVB, η συγκεκριμένη κρέμα ξανοίγει τις ήδη υπάρχουσες χρωστικές κηλίδες και συγχρόνως αποτρέπει το σχηματισμό νέων. Επιπλέον αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παρέχει προστασία από τον ήλιο με SPF50.

Pigmentclar UV SPF30, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Pigmentclar UV SPF30, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Η Pigmentclar UV SPF30 είναι μια κρέμα προσώπου εντατικής διόρθωσης των κηλίδων που προκαλούν ανομοιογενή χρωματικό τόνο, θαμπή όψη και μελαχρωματικές ατέλειες. Τα φίλτρα UVB SPF30 και UVA PPD15 δρουν κατά των μακρών UVA, ο συνδυασμός Ginkgo biloba και Ferulic acid προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, ενώ η ιδιαίτερη υφή της εμποδίζει την προσκόλληση ρύπων στην επιδερμίδα.

Age Active Anti Dark Spots SPF15, The Skin Pharmacist

Age Active Anti Dark Spots SPF15, The Skin Pharmacist

Η Age Active Anti Dark Spots προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και προλαμβάνει την εμφάνιση των πανάδων, διορθώνει τις δυσχρωμίες και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο. Παράλληλα, χάρη στο συνδυασμό ενυδατικών συστατικών, προσφέρει λεία επιδερμίδα και εντατική ενυδάτωση.

Spot End Corrective, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Spot End Corrective, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Ο συνδυασμός συστήματος λεύκανσης (DAB, α-αρβουτίνη Kojic acid) και συμπλέγματος κερατολυτικών ενεργών σε αυτήν τη λευκαντική κρέμα, μειώνει την παραγωγή της μελανίνης με αποτέλεσμα οι καφέ κηλίδες να αποχρωματίζονται. Μπορείτε να την εφαρμόσετε τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

White Lucent Brightening Gel Cream, Shiseido

White Lucent Brightening Gel Cream, Shiseido

Δροσερή κι ανάλαφρη η White Lucent Brightening Gel Cream βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη ζωντάνια και τη λαμπερή της όψη. Περιορίζει την παραγωγή πλεονάζουσας μελανίνης, προλαμβάνει την εμφάνιση δυσχρωμιών και ανομοιογένειας και προσφέρει ενυδάτωση 24 ωρών.

PowerBright Moisturizer SPF50, Dermalogica

PowerBright Moisturizer SPF50, Dermalogica

Αυτή η καθημερινή ενυδατική κρέμα βοηθά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τη ρύπανση, εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας και βοηθά στη μείωση της ανομοιόμορφης μελάγχρωσης