Το έλαιο προσώπου που αφήνει την επιδερμίδα αισθητά πιο σφριγηλή και νεανική

Η must προσθήκη στη ρουτίνα σας μετά τα 50.

Οι περισσότερες γυναίκες τα φοβούνται μήπως αφήσουν λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα τους. Κι όμως τα λάδια προσώπου αποτελούν το απόλυτο must have, ειδικά για την ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. Μετά τα 50, επιλέξτε ένα συσφιγκτικό λάδι με πολύτιμα συστατικά, που θα μειώσει τα σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ενώ παράλληλα θα θρέψει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ορατά πιο ελαστική, νεανική και λαμπερή.

Εξαιρετική επιλογή αποτελεί το Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil της Guerlain, ένα υπέροχο, πολυτελές έλαιο προσώπου που μπορεί να ευεργετήσει κάθε επιδερμίδα. 

Το έλαιο προσώπου που αφήνει την επιδερμίδα αισθητά πιο σφριγηλή και νεανική

Με μη λιπαρή σύνθεση και 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil έχει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρού υπολείμματος. 

Χάρη στην καλά δομημένη και πολύτιμη σύνθεσή του με μέλια, που έχουν επιλεχθεί από το ερευνητικό κέντρο του Οίκου Guerlain, επιταχύνει τους μηχανισμούς επανόρθωσης της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά: Η επιδερμίδα δείχνει πιο "γεμάτη", σφριγηλή και φυσικά νεανική, ενώ ακτινοβολεί λάμψη.