Τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης στα οποία ορκίζονται οι Παριζιάνες

Μάθετε τα πάντα για το premium brand 1944 Paris.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στον κόσμο του 1944 Paris, το μακιγιάζ δεν είναι απλά ένα προϊόν, είναι η ενέργεια που αναδεικνύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση κάθε σύγχρονης γυναίκας. Είναι η μικρή λεπτομέρεια που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να αναδείξει τον εαυτό της, να νιώσει δυνατή, εκλεπτυσμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η ιστορία πίσω από το brand 1944 Paris, το οποιο λατρεύουν οι Παριζιάνες, είναι μια ιστορία ομορφιάς και συμπερίληψης, που αναδεικνύεται στο motto "Η Ομορφιά είναι δικαίωμα", καθώς τα προϊόντα του brand είναι προσιτά και προσβάσιμα σε όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, στυλ και κουλτούρας.

Τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης στα οποία ορκίζονται οι Παριζιάνες

Το 1944 Paris ιδρύθηκε το 2017 στο Παρίσι, αναδεικνύοντας τη γαλλική και ανεξάρτητη προσέγγιση στο μακιγιάζ. Τα προϊόντα διακρίνονται για τις αγνές, φυσικές πρώτες ύλες, συνδυασμένες με προηγμένες φόρμουλες και την καλύτερη τεχνολογία. Η premium τεχνολογία των προϊόντων 1944 Paris εγγυάται ταυτόχρονα κάλυψη διαρκείας, προστασία από τον ήλιο και τους περιβαλλοντικούς ρύπους, ενυδάτωση και θρέψη. 

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του brand είναι το διακριτικά αρωματισμένο ξηρό έλαιο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, η παλέτα σκιών για τα μάτια "La Reveuse" με 4 προσεκτικά επιλεγμένες αποχρώσεις, μια ελαφρώς χρωματισμένη κρέμα προσώπου με SPF50 που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από τη UV ακτινοβολία και μια ενυδατική κρέμα που αναπληρώνει αμέσως την υγρασία για να ενισχύσει την κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα.