Πώς να απαλλαγείτε οριστικά από την υπεριδρωσία

Υπάρχει μόνιμη θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες που θα σας κάνει να πετάξετε μακριά αντιιδρωτικά και αποσμητικά. Πιστέψτε το!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για πολλές γυναίκες η εφίδρωση και η οσμή στις μασχάλες είναι ένας καθημερινός αγώνας, που μπορεί να επηρεάζει πολλές πτυχές της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής ζωής τους. Η θεραπεία miraDry® βάζει τέλος σε αυτό το δυσάρεστο και αντιαισθητικό πρόβλημα. Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics) είναι τα πρώτα που εφαρμόζουν την θεραπεία miraDry® στην Ελλάδα. Ο επιστημονικός διευθυντής Dr. Τζερμιάς, δερματολόγος εξειδικευμένος στα LASER, μας εξηγεί γιατί αυτή η θεραπεία είναι Νο1 στην προτίμηση γυναικών και ανδρών σε όλο τον κόσμο.

"Μέχρι πρόσφατα, αν κάποιος επιθυμούσε να απαλλαγεί οριστικά από την υπεριδρωσία στις μασχάλες”, εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, "έπρεπε να καταφύγει σε χειρουργική επέμβαση. Αν επιθυμούσε μη επεμβατική μέθοδο, τα αποτελέσματα ήταν προσωρινά. Το botox, για παράδειγμα, για να αντιμετωπίσει την εφίδρωση στις μασχάλες πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες, ενώ δεν μπορεί να μειώσει την οσμή. Επίσης, τα αντιιδρωτικά δρουν ελάχιστα και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή εξανθήματα στο δέρμα. Αντίθετα, η θεραπεία miraDry® προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, που διαρκούν για πάντα. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, την μοναδική μη επεμβατική που έχει εγκρίνει ο αυστηρός Αμερικανικός Οργανισμός φαρμάκων και συσκευών (FDA) για την οριστική μείωση του ιδρώτα και της οσμής στις μασχάλες.”

Σχετικά με την διαδικασία, μας πληροφορεί ο Dr. Τζερμιάς πως "η θεραπεία γίνεται με τη χρήση μιας ιατρικής συσκευής, βασισμένη σε προηγμένη και καινοτόμο ιατρική τεχνολογία για την αντιμετώπιση του ιδρώτα στις μασχάλες. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, σε 1 μόνο συνεδρία, είναι άνετη, ταχύτατη και δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Εφαρμόζεται επιλεκτικά και με ακρίβεια στην περιοχή της μασχάλης, εκεί όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες. Το ποσοστό επιτυχίας της θεραπείας αγγίζει το 98% και η θεραπεία μέχρι σήμερα έχει εφαρμοστεί σε χιλιάδες ασθενείς στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στα Εμιράτα.”

Αν σκεφτούμε πως ο ιδρώτας στις μασχάλες ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο… Αν αναλογιστούμε πόσοι από αυτούς δεν έχουν ζητήσει ποτέ τη συμβουλή γιατρού, είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από κάποιες άλλες μεθόδους… Τότε αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι μία θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες, η οποία χωρίς επέμβαση λύνει για πάντα το καθημερινό αυτό πρόβλημα.

Info: IQ Skin Clinics, iqskinclinics.com, tzermias.gr