Το ανέξοδο τρικ της Kate Moss που καταπολεμά τα πρησμένα μάτια

Είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζετε.

Το πολύωρο βραδινό gossip στο τηλέφωνο ή η ανακάλυψη μιας binge-worthy σειράς μυστηρίου στο Netflix είναι αρκετά για να έρθετε αντιμέτωπη με έντονα πρησμένα μάτια το επόμενο πρωί. Η λιγοστή ώρα που έχετε για την πρωινή σας ρουτίνα το πρωί αφήνει πάντα περιορισμένες επιλογές για την αντιμετώπισή τους. Ευτυχώς η Kate Moss κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της και ξέρει πολύ καλά πώς να μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια με το πιο εύκολο, γρήγορο και ανέξοδο τρόπο.

Το τρικ της Kate Moss

Μπορεί οι μάσκες ματιών και τα jade rollers να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σήμερα, ωστόσο υπάρχει ένας πολύ πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος να μειωθεί η πρησμένη όψη των ματιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η βύθιση του προσώπου σε παγωμένο νερό είναι το καλύτερο τρικ που έχω μάθει", έχει πει η Moss σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar. "Γεμίστε έναν νιπτήρα ή ένα μπολ με παγάκια, παγωμένο νερό και φέτες από αγγούρι και βυθίστε το πρόσωπό σας για όση περισσότερη ώρα μπορείτε", είπε. "Το πρήξιμο μειώνεται αμέσως και η επιδερμίδα δείχνει πιο ελαστική", εξήγησε.

Έξυπνες  εναλλακτικές

Εάν η βύθιση του προσώπου σε παγωμένο νερό σας φαίνεται πολύ βάρβαρη και χρονοβόρα, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Bella Hadid και να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας με ένα παγάκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να βυθίσετε το jade roller σε παγωμένο νερό και να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας και να το τονώσετε. Μία ακόμη εξαιρετική ιδέα είναι να βάλετε από το προηγούμενο βράδυ, δύο κουτάλια στην κατάψυξη και το επόμενο πρωί να τα ακουμπήσετε πάνω στα βλέφαρά σας για 10 λεπτά προκειμένου να εξαφανιστούν οι σακούλες κάτω από τα μάτια και να δείχνετε πιο ξεκούραστη και λαμπερή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ