Η Victoria Beckham λανσάρει την πρώτη της skincare σειρά προϊόντων

"Όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας, ήταν η μόνη επιλογή", είπε η VB μιλώντας για τη συνεργασία της με τον επιστήμονα Augustinus Bader.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι μυστικό ότι η Victoria Beckham είναι φανατική θαυμάστρια των καλλυντικών προϊόντων με την υπογραφή του επιστήμονα Augustinus Bader, αφού πολλές φορές έχει εκφράσει δημοσίως την αγάπη της για αυτά. Δεν έκανε λοιπόν σε κανέναν εντύπωση όταν ανακοίνωσε το λανσάρισμα του πρώτου skincare προϊόντος της Victoria Beckham Beauty σε συνεργασία με τον Bader.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Από την πλευρά της Victoria, όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για περιποίηση της επιδερμίδας, υπήρχε μόνο μία επιλογή", λέει η συνιδρύτρια της Victoria Beckham Beauty, Sarah Creal. "Το ωραίο στη συνεργασία με την Victoria Beckham είναι ότι μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει κόσμο, και εκείνοι θα απαντήσουν, οπότε κάλεσε τον Bader και έτσι ξεκίνησαν όλα", θυμάται.

Τα προϊόντα

Το πρώτο προϊόν της σειράς θα είναι η Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία TFC8 για την οποία είναι γνωστά τα προϊόντα του Augustinus Bader και η οποία τονώνει τους μηχανισμούς ανάπλασης της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα προϊόν που χαρίζει λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και μπορεί πολύ καλά να λειτουργήσει και ως βάση για το μακιγιάζ.

Πολύ σύντομα αναμένεται να προστεθούν κι άλλα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας στη skincare σειρά της Victoria Beckham Beauty. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ