Κεφάλαιο διατροφή | Μια μέρα στο πιάτο της Gwyneth Paltrow

Οι καθημερινές διατροφικές συνήθειες που της επιτρέπουν να διατηρεί τη γραμμή της.

Μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο αντιπαθητικές παρουσίες στο Hollywood, ωστόσο η Gwyneth Paltrow έχει αποδείξει πως δεν έχει ανάγκη τα θετικά σχόλια και για να πετύχει στο χώρο της showbiz. Για την ακρίβεια, έχει πλουτίσει κατά πολλά εκατομμύρια ιδρύοντας την εταιρεία "Goop” που ασχολείται με τη μόδα, τη διατροφή, τη γυμναστική, την ψυχαγωγία, τα ταξίδια και τις online αγορές, ενώ παράλληλα έχει εκδώσει πολλούς οδηγούς μαγειρικής και υγιεινής διατροφής. Από εκεί αλλά και από τις συνεντεύξεις της έχουμε πάρει μια ιδέα σχετικά με την καθημερινή διατροφή της Gwyneth Paltrow. 

Η μέρα της ξεκινά κάνοντας πλύσεις στόματος με λάδι καρύδας, ώστε να καταπολεμήσει τα βακτήρια. Στη συνέχεια, η διατροφή που ακολουθεί αντιπροσωπεύει ακριβώς όσα πρεσβεύει το Goop.com: Αποτοξίνωση και κατανάλωση τροφών υψηλών σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. 

"Δεν μου αρέσει πολύ το πρωινό", λέει. Αυτός είναι ο λόγος που μετά το oil pulling, πηγαίνει στο γυμναστήριο και στη συνέχεια πίνει ένα smoothie με GoopGlow, μία σκόνη με superfoods, η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα της χάρη στη βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει. "Είναι κάτι σαν τη δική μου εκδοχή του χυμού πορτοκάλι", εξηγεί.  

Στο δρόμο για το γραφείο, συνήθως πίνει ένα ακόμα smoothie, που αυτήν τη φορά φροντίζει να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη ή καταναλώνει μία πρωτεϊνούχα μπάρα με φυστικοβούτυρο. Γύρω στις 12, τρώει το μεσημεριανό της. "Συνήθως τρώω πιάτα, που θα έβλεπε κανείς στο Goop, όπως μία σαλάτα με κάποια πηγή πρωτεΐνης ή τάκος από χίκαμα", εξηγεί. Πολλές φορές μάλιστα, δοκιμάζει και ιδιαίτερα πιάτα, που φτιάχνουν στα γραφεία του Goop.com, όπως υγιεινά burgers γαλοπούλας, με φύλλα μαρουλιού αντί για ψωμάκια.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε τι άλλο τρώει η Gwyneth Paltrow μέσα στη μέρα: