Jennifer Aniston | Το νέο επιχειρηματικό της βήμα στο χώρο του wellness

Η ηθοποιός είναι η νέα ambassador και διευθύντρια δημιουργικού του brand Vital Proteins.

Καθώς είναι συνώνυμο της νεανικής επιδερμίδας και των λαμπερών μαλλιών, ήδη από την εποχή των Friends όλοι οι θαυμαστές της ήθελαν να μάθουν τα μυστικά ομορφιάς της. Τώρα είναι ένα βήμα πιο κοντά, καθώς η Jennifer Aniston αναλαμβάνει ρόλο διευθύντριας δημιουργικού τμήματος και ambassador του brand Vital Proteins, που τόσο αγαπά. 

Jennifer Aniston | Το νέο επιχειρηματικό της βήμα στο χώρο του wellness

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια χρησιμοποιεί τις σκόνες κολλαγόνου Vital Proteins εδώ και χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από το 2016, ωστόσο τώρα εκτός από το ότι θα βοηθήσει με τη στρατηγική του brand, θα κάνει και τις αλλαγές που θεωρεί απαραίτητες σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα

"Το κολλαγόνο είναι η κόλλα που κρατά τα πάντα μαζί", λέει η Aniston. "Ήμουν πάντα υπέρμαχος της θρέψης της ευεξίας από μέσα, γι 'αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ Vital Proteins πριν από πολλά χρόνια. Τώρα έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος του brand, ως διευθύντρια δημιουργικού τμήματος και αυτό είναι πολύ συναρπαστικό για μένα. "

Η ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα και στο Instagram προσθέτοντας ότι "Πριν από χρόνια άρχισα να χρησιμοποιώ τακτικά Vital Proteins ... οπότε όταν η ευκαιρία να είμαι μέρος της μάρκας παρουσιάστηκε, την άρπαξα. Ήμουν πάντα υπέρμαχος της εύρεσης ευεξίας από μέσα προς τα έξω και είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι τη σημασία του κολλαγόνου. ". Μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα Vital Proteins, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είναι η σκόνη κολλαγόνου χωρίς γεύση, το Collagen Creamer, και το Strawberry Lemon Collagen Water.

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό Harper's Bazaar το 2016, η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της ευεξίας της. "Πάντα λέω στους φίλους μου να κοιμούνται περισσότερο και να πίνουν περισσότερο νερό. Εάν είστε αφυδατωμένοι ή δεν έχετε κοιμηθεί, φαίνεται στο δέρμα σας ", εξηγεί. "Και κάθε πρωί προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να διαλογιστώ, αλλά γενικά χαλαρώνω πολύ εύκολα. Παίρνω επίσης καθημερινά βιταμίνες. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ