Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στην πιο premium εκδοχή της

Για την προστασία του οργανισμού από τις προκλήσεις του χειμώνα και τη διατήρηση των υψηλών επιπέδων ενέργειας, η ενσωμάτωση των κατάλληλων συμπληρωμάτων διατροφής στην καθημερινότητά σας αποτελεί την πλέον σίγουρη λύση.

Μέχρι πρότινος η επαρκής κατανάλωση φρούτων και λαχανικών ήταν η πρώτη σύσταση των γιατρών, ιδιαίτερα τις εποχές που οι ιώσεις θριαμβεύουν. Σήμερα, εν μέσω πανδημίας αυτό δεν είναι αρκετό. Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη θωράκιση του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους "εισβολείς", η ενσωμάτωση κατάλληλων συμπληρωμάτων διατροφής στην καθημερινότητα αποτελεί ευκολοδιάβατο μονόδρομο. 

Τα κατάλληλα συμπληρώματα

Ανάμεσα σε τόσα συμπληρώματα διατροφής που κατακλύζουν τα ράφια των φαρμακείων, μερικές φορές η εύρεση του κατάλληλου κοκτέιλ βιταμινών και μετάλλων φαντάζει αδύνατη. Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Sky Premium Life με τις κομψές '20s inspired συσκευασίες της, εμπνέεται από τη Μεσόγειο και το σεβασμό προς τη φύση, με μοναδικές φόρμουλες με βιταμίνες και βότανα που υποστηρίζουν συγκεκριμένες ανάγκες υγείας. 

Οι ποιοτικοί έλεγχοι κάθε παραγωγής είναι ενδελεχείς για να διασφαλίσουν ότι το προϊόν που θα φθάσει στα χέρια σας είναι πραγματικά ασφαλές, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Ο "σωματοφύλακας" της υγείας σας

Με αφορμή την ανάγκη όλων μας για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η οικογένεια της Sky Premium Life, ύστερα από πολύμηνη έρευνα του επιστημονικού προσωπικού και ακολουθώντας τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP, απέκτησε ένα νέο μέλος, το Bodyguard. Πρόκειται για ένα νέο ενισχυμένο συμπλήρωμα διατροφής με φόρμουλα στοχευμένης δράσης για τη στήριξη του ανοσοποιητικού, τη μείωση της κόπωσης του σώματος, τη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού, αλλά και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στην πιο premium εκδοχή της

Τι κάνει το Bodyguard το τέλειο booster του ανοσοποιητικού και των επιπέδων ενέργειας; Οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων έχουν αναγνωριστεί από τα αρχαία χρόνια καθώς χρησιμοποιούνταν ευρέως στην παραδοσιακή πρακτική ιατρική, όπως στην Αρχαία Κίνα και την Αρχαία Ελλάδα. Έτσι η Sky Premium Life "έκλεισε" μέσα στη φόρμουλα του Bodyguard ένα πολύτιμο μίγμα από σαμπούκο (elderberry), βήτα-γλυκάνες, βιταμίνες C, B12, D3, K2, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα για την προστασία του οργανισμού από τις προκλήσεις του χειμώνα.

Ο σαμπούκος ή elderberry είναι ένα φυτό γνωστό στην παραδοσιακή πρακτική ιατρική από την αρχαιότητα. Οι βήτα-γλυκάνες από την άλλη είναι φυτικές ίνες σε μορφή πολυσακχαρίτη που προέρχονται από φυτικές πηγές (κριθάρι, βρώμη) και από ορισμένα είδη μανιταριών, ενώ οι βιταμίνες C και D3, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος είναι γνωστοί και σημαντικοί παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και ένα καλό εβδομαδιαίο πρόγραμμα άσκησης, το Bodyguard είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσετε τον οργανισμό σας απέναντι στις ιώσεις του χειμώνα