Η πολυβιταμίνη που κάνει την Βίκυ Καγιά να νιώθει "great"

Η ανάγκη της για περισσότερη ευεξία την οδήγησε στην δημιουργία της Great for Women, της επαναστατικής πολυβιταμίνης για γυναίκες όλων των ηλικιών.

Τοp model, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα: Το πρόγραμμα της Βίκυς Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα φορτωμένο με πολλές, συναρπαστικές και δημιουργικές υποχρεώσεις, οι οποίες αν και τη γεμίζουν χαρά, εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς της. Η ανάγκη της για περισσότερη ευεξία την οδήγησε στην δημιουργία της Great for Women, της επαναστατικής πολυβιταμίνης για γυναίκες όλων των ηλικιών, που θέλουν να νιώθουν, να δείχνουν και να είναι "Great”.

"Επί σειρά ετών έψαχνα εδώ στην Ελλάδα και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό, κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που θα με βοηθούσε να αισθάνομαι και να είμαι great: δυνατή, υγιής, όμορφη, με καλή διάθεση. Δεν έβρισκα πουθενά κάτι να με καλύπτει", λέει η Βίκυ Καγιά. Συνεργάστηκε λοιπόν στενά τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τους επιστήμονες Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη και Δρ. Slobodan Andjelkovic για την έρευνα και την ανάπτυξη της Great, συγκεντρώνοντας όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα σήμερα σε μία και μόνο φόρμουλα. Έτσι δημιουργήθηκε η vegan και gluten-free πολυβιταμίνη Great for Women, που περιέχει 25 πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και Ωμέγα-3), που καλύπτουν τα συνήθη διατροφικά κενά και όλες τις ανάγκες του γυναικείου οργανισμού, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση.

Η πολυβιταμίνη που κάνει την Βίκυ Καγιά να νιώθει "great"

Πρόκειται για την πρώτη 100% συνδρομητική πολυβιταμίνη στην Ελλάδα, η οποία θωρακίζει το ανοσοποιητικό, εξασφαλίζει ενέργεια και καλή ψυχολογία, και χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά και νύχια, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις αυξημένες ανάγκες κάθε γυναίκας στη σύγχρονη εποχή. Η πρωτότυπη και πλήρης ανακυκλώσιμη συσκευασία έρχεται κάθε μήνα αυτόματα στην πόρτα σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι συνδρομήτριες μέσω του προσωπικού τους προφίλ θα έχουν πρόσβαση σε σχετικά επιστημονικά άρθρα, testimonials και wellness tips από τη Βίκυ Καγιά, ενώ θα λαμβάνουν και reminders στο messenger για να μην ξεχνούν τη βιταμίνη τους ημερησίως.

info
www.greatforwomen.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ