5+1 τρόποι που οι Γαλλίδες φροντίζουν τον εαυτό τους

Πώς να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς κόπο.

Οι Γαλλίδες μάς δίνουν, κατά καιρούς, έμπνευση για τον τρόπο που ντυνόμαστε αλλά και που ζούμε γενικότερα. Η ανεπιτήδευτη κομψότητά τους αλλά και η αντιμετώπισή τους απέναντι στο καθετί είναι άξια θαυμασμού και έμπνευσης. Από τα θρυλικά style icons μέχρι τις καθημερινές γυναίκες, οι Γαλλίδες φροντίζουν τον εαυτό τους για να ενισχύσουν την καλή τους υγεία, να δείχνουν και να αισθάνονται όμορφες. Τι κάνουν, λοιπόν, οι Γαλλίδες για να φροντίζουν τον εαυτό τους;

Δεν δίνουν δεκάρα

Ακούγεται εύκολο αλλά στην πράξη δεν είναι. Ένα όμως από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας, είναι να σταματήσετε να νοιάζεστε για τη γνώμη των άλλων. Οι Γαλλίδες δεν αφήνουν συναισθήματα όπως η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα, να επηρεάσουν τον τρόπο ζωής τους και την καθημερινότητά τους.

Δεν βάφονται υπερβολικά

Οι Γαλλίδες δεν είναι ποτέ υπερβολικά βαμμένες. Τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους και προτιμούν την απλότητα. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά τους. Αποφεύγουν τις υπερβολές, όμως είναι πάντα περιποιημένες. Οι Γαλλίδες "αγκαλιάζουν" τις ρυτίδες και πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα με την επιδερμίδα σου. Ένα καλό κραγιόν κι ένα signature άρωμα είναι αρκετά.

Δίνουν σημασία στη φροντίδα της επιδερμίδας τους

Όταν η πλειοψηφία των γυναικών αντιμετωπίζει τη φροντίδα της επιδερμίδας σαν "pampering", για τις Γαλλίδες είναι απλώς ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Αντιμετωπίζουν τον καθαρισμό και τις θεραπείες στον δερματολόγο σαν ρουτίνα και δεν θεωρούν το spa πολυτέλεια, αλλά ένα αναγκαίο κομμάτι για την υγεία τους συνολικά.

Λειτουργούν ανάλογα με την ευχαρίστησή τους

Αν σας αρέσει τότε είναι καλό για εσάς.. Αυτή η θεωρία εφαρμόζεται για την ομορφιά, την υγεία, την άσκηση και τις σχέσεις. Δύσκολα θα δείτε μία Γαλλίδα να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο. Θα προτιμήσει να κάνει μία μεγάλη βόλτα και να απολαύσει ένα όμορφο σκηνικό και τον καθαρό αέρα.

Απολαμβάνουν και ενδίδουν χωρίς τύψεις

Οι Γαλλίδες δεν μετρούν θερμίδες. Η προσέγγισή τους απέναντι στο φαγητό είναι απλή: Τρώνε καλά. Δεν τρώνε στο πόδι, αφιερώνουν χρόνο και κάθονται στο τραπέζι με την οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μπορεί να έχουμε την εντύπωση ότι οι Γαλλίδες τρώνε συνέχεια κρουασάν και πίνουν espresso, όμως δεν ισχύει απόλυτα. Δίνουν έμφαση σε τροφές με καλά λιπαρά, φυτικές ίνες, ψάρια και καταναλώνουν λιγότερα γαλακτοκομικά και κρέας. Όταν όμως ενδίδουν, τρώγοντας και δεύτερο κομμάτι γλυκό, δεν κολλάνε σε αυτό. Η υγιεινή διατροφή με τις μικρές παρασπονδίες είναι τρόπος ζωής.

Δείχνουν όμορφες για να αισθάνονται όμορφα

Πιθανότατα αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό των Γαλλίδων. Το κλειδί της εμφάνισης αλλά και της συνολικής αύρας τους είναι η αυτοπεποίθηση. Και για να δείχνετε καλά πρέπει να αισθάνεστε καλά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και να κάνετε ότι σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Απολαύστε ένα ζεστό μπάνιο κάθε βράδυ, φορέστε κόκκινο κραγιόν ακόμα και στο ραντεβού σας με τον γιατρό. Οι μικρές δόσεις αυτοπεποίθησης θα τονίσουν την καλή σας διάθεση.

Πηγή: Missbloom.gr