Τα μυστικά των A-listers για έναν καλό ύπνο το βράδυ

Αποτελεσματικοί τρόποι να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας από την Rosie HW, την Sophie Turner, την Elle Macpherson κ.ά.

Αν νιώθετε ότι τα καθημερινά δυσάρεστα γεγονότα στις ειδήσεις και η αβεβαιότητα για την κατάσταση της παγκόσμιας υγείας σας δυσκολεύουν να κοιμηθείτε το βράδυ, δεν είστε μόνη. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, τα γεγονότα του περασμένου έτους έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της αϋπνίας. Αν ψάχνετε πώς να κοιμηθείτε γρήγορα και καλά, τα παρακάτω μυστικά των A-listers του Hollywood θα σας φανούν πολύ χρήσιμα:

Natasha Poly, μοντέλο

Natasha Poly, μοντέλο

«Ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για μένα. Πρέπει να κοιμάμαι οκτώ έως εννέα ώρες κάθε βράδυ και χρειάζομαι το δωμάτιο να είναι σκοτεινό. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς στο σύζυγό μου αρέσει να κοιμάται με την τηλεόραση ανοιχτή, οπότε φοράω πάντα μια μεταξωτή μάσκα ύπνου. Αν έχω υπερένταση, θα ακούσω κάποια ύπνωση από τον Steven Gurgevich στο τηλέφωνό μου. Είναι λίγο σαν αυτο-έκσταση και το κάνω για μια ώρα - τον ακούω και μετά λιποθυμώ κυριολεκτικά. Είναι ιδιαίτερα καλό όταν έχω μεγάλες πτήσεις και έχω ήδη παρακολουθήσει όλες τις ταινίες στο αεροπλάνο"

Sophie Turner, ηθοποιός

Sophie Turner, ηθοποιός

«Ο θεραπευτής μου μού είπε ότι αν δεν μπορώ να κοιμηθώ, πρέπει να γράφω στο ημερολόγιό μου πριν πέσω στο κρεβάτι - αλλά απλά δεν μπορώ. Αντ 'αυτού, ακούω χαλαρωτικούς ήχους στην εφαρμογή White Noise - βοηθά πραγματικά. "

Karen Elson, μοντέλο

Karen Elson, μοντέλο

«Στρέφομαι πάντα στο μαγνήσιο. Πριν από μερικά χρόνια έπασχα από αίσθημα παλμών της καρδιάς και ο γιατρός μου ήθελε να πάρω beta-blockers, αλλά έψαξα και βρήκα τι προκαλεί το αίσθημα παλμών και συχνά είναι η έλλειψη μαγνησίου και η ανισορροπία στους ηλεκτρολύτες. Έτσι, το μαγνήσιο με βοήθησε πολύ. "

Nadine Leopold, μοντέλο

Nadine Leopold, μοντέλο

«Μου αρέσει να τεντώνομαι πριν από τον ύπνο. Κάθε βράδυ, μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα Epsom, κάνω stretching για περίπου 15 λεπτά πριν πάω για ύπνο. Μου αρέσει να κάνω τη στάση του περιστεριού"

Elle Macpherson, μοντέλο και επιχειρηματίας

Elle Macpherson, μοντέλο και επιχειρηματίας

«Έχω πάντα ένα σημειωματάριο και ένα στυλό δίπλα στο κρεβάτι μου. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να καταγράψω ό, τι σκέφτομαι και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσω το μυαλό μου και να κοιμηθώ. Μου αρέσει επίσης να κάνω μια στάση γιόγκα που μου έχουν πει ότι μπορεί να βοηθήσει στον ύπνο: Ξαπλώνω στο κρεβάτι με τα πόδια μου στον τοίχο για τουλάχιστον 10 λεπτά"

Felicity Jones, ηθοποιός

Felicity Jones, ηθοποιός

«Είμαι πραγματικά πολύ αγχώδης. Αυτό πολλές με κρατάει ξύπνια τη νύχτα, οπότε έχω πάντα ένα σημειωματάριο κοντά στο κρεβάτι μου για να γράφω λίστες και σκέψεις. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο οργανωμένη και ήρεμη. Αν αυτό δεν με βοηθήσει, πίνω ένα φλιτζάνι ζεστό γάλα, που είναι μια συμβουλή που μου έδωσε η γιαγιά και η μητέρα μου. "

Rosie Huntington-Whiteley, μοντέλο και επιχειρηματίας

Rosie Huntington-Whiteley, μοντέλο και επιχειρηματίας

«Κάνω ντους κάθε βράδυ. Έτσι ξεπλένω τη μέρα από πάνω μου, κάτι το οποίο με βοηθά να χαλαρώσω. Στη συνέχεια, μου αρέσει να εφαρμόζω μια μάσκα προσώπου και τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω μια γλυκολική μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Μου αρέσει να διαβάζω πριν από τον ύπνο και βρίσκω ότι με βοηθάει να κοιμάμαι αμέσως. "