Το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για κάθε γυναίκα

Για περισσότερη ενέργεια, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του μεταβολισμού, αλλά και έλεγχο του σωματικού βάρους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για εσάς; Το For Female Advanced Formula Multi Pat των Bio Tonics είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για τη γυναίκα, αφού αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό Βιταμινών, Μετάλλων, Ιχνοστοιχείων και Αντιοξειδωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, περιέχει Βιταμίνη Α, σύμπλεγμα Βιταμινών Β, Βιταμίνη C, D, Ε και Κ που είναι υπεύθυνες για την βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού, παρέχουν ενέργεια και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τον οργανισμό ανθεκτικότερο ακόμα και σε περιόδους ιώσεων. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Black Cohosh που σύμφωνα με μελέτες ρυθμίζει τα επίπεδα οιστρογόνων και, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα Dong Quai, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τις κράμπες περιόδου και τις ημικρανίες, και δυναμώνει τα οστά. 

Περιέχει ακόμα εκχύλισμα Uva-Ursi που προστατεύει το ουροποιητικό σύστημα, American Ginseng που μειώνει το άγχος και το στρες και Γαϊδουράγκαθο που προάγει την υγεία του συκωτιού, επιταχύνει το μεταβολισμό και συμβάλλει θετικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για κάθε γυναίκα

Αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει και αυξάνει την αποτελεσματικότητά του είναι η ProbioO® τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Το For Female Advanced Formula Multi Pat των Bio Tonics είναι  εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την  εντερική χλωρίδα και υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου. Κάθε κάψουλα περιέχει 11 εκατομμύρια προβιοτικά κι έτσι, τα συστατικά απορροφούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό.