Το μυστικό για τη μείωση της έντασης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

Το boost που χρειάζεται το καθημερινό σας διαιτολόγιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τα 50 το καθημερινό σας διαιτολόγιο χρειάζεται ένα boost, όχι μόνο για τον έλεγχο του σωματικού σας βάρους, αλλά και για τη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. 

Το Magnolia Officialis. 5Htp Valerian. Rhodiola Rosea των Bio Tonics είναι ο απόλυτος συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων που στοχεύει στην καθυστέρηση και την μείωση της έντασης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη είναι φυτικής προέλευσης (από το Griffonia Extract) και μετατρέπεται σε σεροτονίνη, η οποία βοηθά στη ρύθμιση της διάθεσης και της συμπεριφοράς και έχει θετική επίδραση στον ύπνο, το άγχος, την όρεξη και την αίσθηση του πόνου. Έρευνες αποδεικνύουν ότι το Rhodiola Rosea είναι ένας πιθανός εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM) και μπορεί να καθυστερήσει ή/και να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης που σχετίζονται με τη γνωστική, ψυχολογική, καρδιαγγειακή λειτουργία αλλά και με την οστεοπόρωση. Η Μανόλια και η Βαλεριάνα μειώνουν σημαντικά το στρες και το άγχος και βελτιώνουν τα επίπεδα του ύπνου και τη διάθεση, μειώνουν τα φαινόμενα της ευερεθιστότητας, και περιορίζουν τη σοβαρότητα και τη συχνότητα των εξάψεων.

Το μυστικό για τη μείωση της έντασης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

Αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει και αυξάνει την αποτελεσματικότητά του είναι η Probio® τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Το Magnolia Officialis. 5Htp Valerian. Rhodiola Rosea των Bio Tonics είναι εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα και υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου. Κάθε κάψουλα περιέχει 11 εκατομμύρια προβιοτικά κι έτσι, τα συστατικά απορροφούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό.