Πριγκίπισσα Charlene | Έκανε ακόμα ένα χειρουργείο και αναμένεται να επιστρέψει στο Μονακό

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, η Charlene αναμένεται να αναχωρήσει από τη Ν. Άφρικη "πολύ σύντομα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική όπου βρίσκεται τους τελευταίους έξι μήνες.

Η 34χρονη Charlene αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε όταν μια μόλυνση στο αυτί επεκτάθηκε στο ρινικό σύστημα και το λαιμό, εμποδίζοντάς τη να ταξιδέψει αεροπορικώς για να γυρίσει στην οικογένειά της στο Μονακό και οδηγώντας σε μία σειρά από επεμβάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Παρά τις φήμες που θέλουν την απουσία της από το πλευρό του Αλβέρτου να έχει περισσότερο να κάνει με προβλήματα στο γάμο τους παρά με την κατάσταση της υγείας της -φήμες τις οποίες το Παλάτι έχει διαψεύσει- το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και πιο πολύ λόγος για επιστροφή της στο Μονακό. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του Αλβέρτου του Μονακό, η Charlene αναμένεται να βρεθεί ξανά κοντά στον ίδιο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους, Jacques και Gabriella, "πολύ σύντομα”. Εκτιμάται ότι το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν λίγες ώρες είναι και το τελευταίο και πως σε λίγες μέρες η υγεία της θα έχει βελτιωθεί όσο χρειάζεται προκειμένου οι γιατροί να της επιτρέψουν να ταξιδέψει αεροπορικώς προς την Ευρώπη.

Διαβάστε Επίσης