Τα τρυφερά δημόσια ενσταντανέ της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William

Οι δούκας και η δούκισσα του Cambridge σπάνια εκδηλώνουν τον έρωτα τους σε κοινή θέα.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προφανώς και βιώνουν έντονα τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε τους κίνηση. Άλλωστε ένα μεγάλο ποσοστό του πλανήτη δείχνει ενδιαφέρον για την ζωή τους, τόσο on όσο και off κάμερας. Μια φευγαλέα επισκόπηση στον royal γάμο τους είναι υπεραρκετή ώστε να παρατηρήσει κανείς, ότι το ζευγάρι σπάνια έχει βρεθεί σε τρυφερές στιγμές ενώπιον του κοινού. Και πριν επιρρίψουμε ευθύνες στα περιοριστικά πρωτόκολλα του Παλατιού για την απόφαση τους αυτή, ας θυμηθούμε όλες τις φορές που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εκδήλωσαν το πάθος τους στα αδιάκριτα φλας των paparazzi. Από ότι φαίνεται μάλλον δεν είναι του στιλ τους τα δημόσια ρομαντικά τετ – α – τετ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο έρωτας μεταξύ των δύο έχει σβήσει.

Η παραπάνω διαπίστωση μπορεί εύκολα να αποδειχθεί μέσα από κάθε στιγμιότυπο που ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge άφησαν για λίγο στην άκρη το αυστηρό βασιλικό τους προφίλ και χάρισαν στους θαυμαστές τους λίγη από την λάμψη του έρωτα τους.

Το φιλί στο μπαλκόνι

Τα τρυφερά δημόσια ενσταντανέ της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William

Το δημοφιλέστερο φιλί του ζευγαριού που έλαβε χώρα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μετά τον γάμο τους τον Απρίλιο του 2011, έμοιαζε σαν σκηνή παραμυθιού με τους χιλιάδες παρευρισκόμενους να ζητωκραυγάζουν.

Το φιλί της νίκης

kate middleton

Το ζευγάρι διένυε τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ. Το βιαστικό αλλά πολύ τρυφερό φιλί έπειτα από έναν αγώνα πόλο στην Καλιφόρνια, ήταν μια ασυνήθιστη εικόνα που λάτρεψαν πολλοί.

Η αγκαλιά της νίκης

kate middleton
Εκτός από φιλί νίκης, το βασιλικό ζευγάρι δεν δίστασε να ανταλλάξει μια αγκαλιά ενθουσιασμού στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012, όταν οι Βρετανοί απέσπασαν χρυσό μετάλλιο.

Ο χιονοπόλεμος

kate

Οι θαυμαστές των royals δεν βλέπουν συχνά φωτογραφίες όταν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πηγαίνει για διακοπές. Όμως στην διάρκεια ενός ταξιδιού για σκι το 2016 στις Γαλλικές Άλπεις, ένας φωτογράφος τους απαθανάτισε να παίζουν αξιολάτρευτα χιονοπόλεμο.

Η προστατευτική αγκαλιά

kate middleton

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, όταν συμμετέχουν σε κάποια βασιλική δραστηριότητα. Όμως μετά από μια λεμβοδρομία το 2011, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αυτό που απέμεινε ήταν η προστατευτική αγκαλιά του πρίγκιπα προς την πριγκίπισσα.

Η βόλτα στην Ιρλανδία

kate middleton

Η πιο πρόσφατη βασιλική περιοδεία της Kate Middleton και του πρίγκιπα William στην Ιρλανδία χάρισε στον κόσμο μερικές πολύ γλυκές στιγμές καθώς περπατούσαν πιασμένοι αγκαζέ και πόζαρα με τον πιο casual τρόπο.

"Αγάπη μου, κάτι έχεις στο μάγουλο σου"

kate middleton

Η στιγμή που η Kate καθαρίζει στοργικά το μάγουλο του William, ήταν αρκετή ώστε να πιστέψουμε πως και εκείνοι συμπεριφέρονται όπως κάθε απλό ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης