Η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon αναπαριστούν μία αστεία σκηνή από τα Friends

Όταν οι αδερφές Green βρέθηκαν ξανά μαζί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Friends φημίζεται για τις ατάκες των πρωταγωνιστών του που έμειναν στην ιστορία της pop culture. Από την κλασική "How you doin'?" του Joey στην απόλυτα ειλικρινή "Θα ήθελα να μπορώ, αλλά δεν θέλω" της Phoebe και στην παντοντινά αστεία "Unagi" του Ross, οι ατάκες που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας από τα Φιλαράκια είναι ατελείωτες. 

Οι πραγματικοί fans θα θυμούνται σίγουρα τη guest εμφάνιση της Reese Witherspoon, ως Jill, τη μικρότερη αδερφή αδερφή της Rachel Green, στην έκτη σεζόν για τους αστείους διαλόγους και τις διαφωνίες με την Jennifer Aniston. Κι αν όχι, οι δύο συμπρωταγωνίστριες φρόντισαν να αναβιώσουν μία κλασική σκηνή από το αγαπημένο sitcom, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Access Online. Η Reese Witherspoon μοιράστηκε το video στο Instagram της , συγκεντρώνοντας τα ενθουσιώδη σχόλια των θαυμαστών.

"Είναι εδώ που λέω την ατάκα που τόσο αγαπάς" ρωτάει η Jen τη Reese, λέγοντάς τη ότι δεν τη θυμάται. Η Witherspoon ψιθυρίζει την ατάκα και η Anniston συνεχίζει: "Δεν μπορείς να έχεις τον Ross". "Δεν μπορώ; Το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να έχω είναι τα γαλακτοκομικά" απαντάει η Reese με το ύφος που χαρακτήριζε την Jill. 

Η Reese Witherspoon μίλησε πρόσφατα για τη φιλία της με Jennifer Aniston σε συνέντευξη που έδωσε στη Natalie Portman για το Harper's BAZAAR. "Ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου. Ήμουν νευρική και έλεγε συνέχεια 'Μην ανησυχείς καθόλου'. Θαυμάζα την ικανότητά της να παίζει μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο χωρίς καθόλου άγχος. Της άλλαζαν τις ατάκες και εκείνη συνέχιζε με ευκολία, πάντα τόσο χαλαρή και φωτεινή" αποκάλυψε στην Portman, λέγοντας ότι έκτοτε έγιναν δύο καλές φίλες.