Η φιλία της Reese Witherspoon με τη Jennifer Aniston ξεκίνησε στο πλατό των Friends

Η σχέση των δύο ηθοποιών είναι τόσο παλιά όσο τα Φιλαράκια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Reese Witherspoon και η Jennifer Aniston μοιράζονται εδώ και χρόνια μια ξεχωριστή φιλία. Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στη συνάδελφό της Natalie Portman για το Harper's BAZAAR, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η φιλία της με την Aniston.

Όταν η Portman ρώτησε τη Witherspoon αν ήταν φίλη με την Aniston πριν ξεκινήσουν να δουλεύουν μαζί στο The Morning Show, η ηθοποιός εξήγησε πώς ξεκίνησε η φιλία τους. "Γνωριστήκαμε στο πλατό των Friends. Έπαιζα την αδερφή της. Ήμουν 23 ετών και είχα μόλις αποκτήσει μωρό". Ακόμα και τότε η Witherspoon ήταν μια δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα. "Θήλαζα την Ava στο πλατό και η Jennifer έλεγε συνέχεια 'Έχεις μωρό;' και εγώ απαντούσα "Ναι, το ξέρω είναι περίεργο". Και τη θυμόμουν να λέει "Πού πας;" και εγώ να της λέω "Βγάζω γάλα!".

Η φιλία της Reese Witherspoon με τη Jennifer Aniston ξεκίνησε στο πλατό των Friends

Ο ρόλος της ως αδερφή της Rachel Green στάθηκε η αφορμή για να εξελιχθεί μια φιλία που κρατάει μέχρι σήμερα. "Ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου. Ήμουν νευρική και έλεγε συνέχεια 'Μην ανησυχείς καθόλου'. Θαυμάζα την ικανότητά της να παίζει μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο χωρίς καθόλου άγχος. Της άλλαζαν τις ατάκες και εκείνη συνέχιζε με ευκολία, πάντα τόσο χαλαρή και φωτεινή" αποκάλυψε στην Portman, λέγοντας ότι έκτοτε έγιναν δύο καλές φίλες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ