Η Emily Ratajkowski και το "κρυφό" μήνυμα στον Harvey Weinstein

Είπε ξεκάθαρα την άποψη της για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Weinstein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Εmily Ratajkowski δεν φοβάται να πει τι σκέφτεται και έτσι έκανε ξεκάθαρη την άποψή της σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Harvey Weinstein.

Ύστερα από δικαστική διαμάχη δύο ετών, ο Harvey Weinstein έκανε μια συμφωνία ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων με αρκετές από τις γυναίκες που τον κατηγορούν. Με τον εν λόγω διακανονισμό όμως δεν απαιτείται από τον ίδιο να παραδεχτεί οποιαδήποτε παράβαση. Τα χρήματα θα καταβάλλονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες που εκπροσωπούν την εταιρεία του πρώην παραγωγού, και όχι από τα δικά του ιδιωτικά κεφάλαια, οπότε οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αξιώσεις.

Η Emily Ratajkowski και το "κρυφό" μήνυμα στον Harvey Weinstein

Οι εν λόγω εξελίξεις δεν χαροποίησαν ιδιαίτερα την Εmily Ratajkowski, η οποία έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας "Uncut Gems” έχοντας γραμμένο στο εσωτερικό του μπράτσου της: "f**k harvey”. Με υπερηφάνεια, πόζαρεπλάι στον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά της για την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Έχοντας αυτό το "τατουάζ" στο εσωτερικού του μπράτσου της, τράβηξε μια selfie της και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: "Σήμερα ο Harvey Weinstein και η πρώην εταιρεία του έκανε συμβιβασμό 25 εκατ. δολαρίων με τα θύματά του. Ο Weinstein που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς δεν θα παραδεχτεί την ενοχή του ούτε θα πληρώσει από την τσέπη του. Καμία δικαιοσύνη, καμία δικαίωση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ