Η κομψή εμφάνιση της βασίλισσας Letizia με Hugo Boss κοστούμι

Ένα ακόμα look της καλοντυμένης royal σας δίνει στυλιστική έμπνευση.

Η βασίλισσα Letizia επαναπροσδιορίζει για μία ακόμα φορά τα επαγγελματικά outfits, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να είναι κομψά και καθόλου ανιαρά. Η βασίλισσα παρευρέθηκε στα εγκαίνια του The Other Court, μιας έκθεσης που εξετάζει τη σχέση μεταξύ της Ισπανίας και της Αυστριακής Αυτοκρατορίας κατά τον 16ο και 17ο αιώνα. Εκεί, επέλεξε να φορέσει ένα ροζ κοστούμι Hugo Boss, το οποίο συνδύασε με γόβες στο ίδιο χρώμα και ένα κρεμ top Carolina Herrera.

Η κομψή εμφάνιση της βασίλισσας Letizia με Hugo Boss κοστούμι

Η σύζυγος του βασιλιά Felipe VI ξεχώριζε ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους που ήταν ντυμένοι στα χρώματα του μαύρου και του γκρι, ενώ ταυτόχρονα υποστήριζε το royal status της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βασίλισσα Letizia θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες royals και ξεχωρίζει για την ικανότητά της να συνδυάζει τόσο τα πιο ακριβά όσο και τα πιο οικονομικά κομμάτια. Πάνω από όλα όμως το στυλ της χαρακτηρίζεται από συνέπεια. Είναι πάντα κομψή, ξεφεύγοντας όμως από το αυστηρό ύφος που μπορεί να επιβάλλει η θέση της. Αποτελεί μάλιστα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς σε κάθε επίσημη περίσταση, υπάρχει πάντα χώρος για τη μόδα και την προσωπική αίσθηση του στυλ.