Η Kim Kardashian αποκάλυψε το λόγο που έκανε photoshop στην κόρη της, North

Δεν είναι όλα όσο τέλεια φαίνονται στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν μερικές μέρες, η Kim Kardashian ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας της. Αυτή τη φορά στο πλάι της δεν είχε ολόκληρη την οικογένειά, αλλά μόνο τον Kanye West και τα τέσσερα παιδιά τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αποκάλυψε όμως η ίδια στην Ellen, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως η μεγαλύτερη κόρη της, North, αρνούταν να ποζάρει για τη φωτογραφία και έτσι αναγκάστηκε να την προσθέσει αργότερα με Photoshop.

"Είναι πολύ αγχωτικό να πρέπει να βάλεις και τα τέσσερα παιδιά σου να ποζάρουν την ίδια στιγμή σε ένα δωμάτιο. Η North την ώρα της φωτογράφισης δεν ήθελε να συνεργαστεί, τότε και εγώ της είπα να μείνει εκτός της χριστουγεννιάτικης κάρτας", είπε. "Όμως την επόμενη ημέρα ξύπνησε και έλεγε 'Μαμα, θέλω πολύ να κάνω την κάρτα'. Ευτυχώς η φωτογράφος ήταν ακόμα στην πόλη. Την κάλεσα να έρθει και της ζήτησα να την φωτογραφήσουν και στην συνέχεια να την κάνουν photoshop και να την προσθέσουν στην οικογενειακή κάρτα. Και τώρα είναι μια υπέροχη κάρτα", εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ