Ο γιος της Kourtney Kardashian έχει τη δική του skincare ρουτίνα

Όσα είπε η Kourtney στο αμερικάνικο Harper's Bazaar.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Απ' ό,τι φαίνεται όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashians αγωνιούν για την υγεία και την όψη της επιδερμίδας τους -ακόμα και τα παιδιά, και σύμφωνα με την Kourt τα καλά γονίδια δεν αρκούν. Αυτός είναι ο λόγος που ο γιος της Kourtney Kardashian ακολουθεί μια skincare ρουτίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μία νέα συνέντευξη με το αμερικάνικο Harper's Bazaar, η μεγαλύτερη των αδερφών Kardashian, μοιράζεται με τους θαυμαστές της τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, όταν αναφέρει πως ο 10χρονος γιος της, Mason Disick, έχει τη δική του skincare ρουτίνα.

"Ακόμα και ο Mason έχει τη δική του ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας", λέει. "Ξεκινήσαμε, κάνοντας μια μάσκα. Κάναμε τα πάντα. Γράψαμε σε ένα χαρτί όλα τα βήματα και το βάλαμε στο συρτάρι στο μπάνιο του και του αρέσει να νιώθει ότι προσέχει την επιδερμίδα του", εξηγεί. 

Η Kourtney παραδέχεται πως ξεκίνησε να μαθαίνει στα παιδιά της για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, μιμούμενη τη μητέρα της, Kris, και τα μαθήματα που έδωσε σε εκείνη και τις αδερφές της όσο ήταν μικρές. "Η μητέρα μου μας έμαθε να προσέχουμε τον εαυτό μας", λέει. "Μας έμαθε, απ' όταν ήμασταν μικρά παιδιά, να βάζουμε κρέμα σώματος, μόλις βγαίνουμε από το ντους. Μας έμαθε πώς να ξυρίζουμε τα πόδια μας", εξηγεί. 

Ιδού το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ