Ο λόγος που ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο

Ο δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύεται μετά από συστάσεις του γιατρού του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πρίγκιπας Φίλιππος ενώ η βασίλισσα έχει μεταβεί στο Sandringham Estate στο Norfolk για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η εισαγωγή του 98χρονου δούκα του Εδιμβούργου έγινα "προληπτικά" μετά από συστάσεις του γιατρού του. 

"Ο δούκας του Εδιμβούργου ταξίδεψε από το Norfolk στο King Edward VII Hospital στο Λονδίνο για εξέταση και θεραπεία της προϋπάρχουσας κατάστασης. Η εισαγωγή είναι ένα προληπτικό μέτρο, μετά τη σύσταση του βασιλικού γιατρού"  δήλωσε το παλάτι του Buckingham. 

Η νοσηλεία του πρίγκιπα Φίλιππου δεν φαίνεται να ανησυχεί τα βρετανικά Μέσα καθώς, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια προγραμματισμένη επίσκεψη. Ο 98χρονος δούκας επισκέπτεται τακτικά το νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να λαμβάνει τη θεραπεία που χρειάζεται για τη διαφύλαξη της υγείας του. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο σύζυγος της βασίλισσας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β 'και ο πρίγκιπας Φίλιππος μετράνε πάνω από 70 χρόνια γάμου και ο Φίλιππος παραμένει ο μακροβιότερος 'prince consort' στη βρετανική ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ