Η βασιλική οικογένεια ακυρώνει τα προγραμματισμένα ταξίδια εξαιτίας του κορωνοϊού

Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla όσο και η βασίλισσα Ελισάβετ θα ταξίδευαν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εντείνεται η ανησυχία για τον κορωνοϊό στη βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται ταξίδια που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες. Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla όσο και η βασίλισσα Ελισάβετ προτίμησαν να μην ταξιδέψουν, καθώς ο COVID-19 εξαπλώνεται συνεχώς.

Η βασίλισσα είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Βόρεια Αγγλία και να επισκεφτεί τις πόλεις Cheshire και Camden. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης είχαν κανονίσει μια επερχόμενη περιοδεία στη Βοσνία, την Ερζεγοβίνη, την Κύπρο και την Ιορδανία. Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει την Τρίτη για τη Βοσνία, με την Camilla να τον ακολουθήσει αργότερα στην Κύπρο και την Ιορδανία.

"Ύστερα από διαβουλεύσεις με το Medical Household και την κυβέρνηση, οι επερχόμενες επισκέψεις της βασίλισσας στο Chesire και το Camden θα προγραμματιστούν εκ νέου", έγραφε μεταξύ άλλων το δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. "Οι ακροάσεις [με τη βασίλισσα] θα συνεχιστούν ως συνήθως. Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα αναθεωρηθούν σύμφωνα με τις κατάλληλες συμβουλές".