Η Reese Witherspoon εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να ποζάρει ποτέ για ανδρικά περιοδικά

"Το χιούμορ δεν σακουλιάζει".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Reese Witherspoon αποκάλυψε πως πάντα απέφευγε τις αισθησιακές φωτογραφίσεις γιατί δεν ήθελε ποτέ να "εκμεταλλευτεί τη σεξουαλικότητα". Η ηθοποιός και παραγωγός αρνήθηκε πολλές φορές να ποζάρει για ανδρικά περιοδικά γιατί ήθελε να ελέγχει τον τρόπο που την έβλεπαν οι άλλοι. Προτιμούσε να τη γνωρίζουν για το χιούμορ και το ταλέντο της στην υποκριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Όταν ξεκίνησα, υπήρχαν όλα αυτά τα ανδρικά περιοδικά, των οποίων τις ανάγκες μας έλεγαν πως πρέπει να ικανοποιούμε. Δεν ήμουν ποτέ στο Maxim. Δεν με διάλεξαν ποτέ για κορίτσι του GQ και είμαι εντάξει με αυτό γιατί δεν ήθελα να με βλέπουν έτσι. Δεν βλέπω έτσι εγώ τον εαυτό μου", είπε. "Πάντα λέω 'Το χιούμορ δεν σακουλιάζει'", συνέχισε. "Πάντα ήθελα απλά να είμαι αστεία, ξέρετε. Και δεν μπορείτε να καταστείτε απαρχαιωμένοι εάν απλά είστε αστείοι. Μαντέψτε τι σε κάνει απαρχαιωμένο. Το στήθος πέφτει, το πρόσωπο πέφτει, οι γλουτοί πέφτουν, αλλά πάντα μπορείς να είσαι αστεία", είπε.

Η ηθοποιός δήλωσε επίσης πως πιστεύει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν χωρίς να κρίνονται για αυτό. Όπως είπε, το ντύσιμο μιας γυναίκας δεν σχετίζεται καθόλου με τη συγκατάθεσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ