Η οργή της βασίλισσας | Η απάντηση του παλατιού στην παραίτηση της Meghan και του Harry

Σύμφωνα με μια σύντομη δήλωση του παλατιού, η απόφαση των Sussexes περιλαμβάνει "πολύπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να λυθούν".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το παλάτι του Buckingham δημοσίευσε μια αρκετά διπλωματική ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

"Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex είναι σε πρώιμο στάδιο. Καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι πολύπλοκα ζητήματα και θα πάρουν χρόνο να υλοποιηθούν".

Ακόμη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βρετανική βασιλική οικογένεια αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν ήταν όλοι ενήμεροι σχετικά με την απόφαση αυτή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ενώ είναι φανερή η απογοήτευσή και η οργή τους.

Η ανακοίνωση της παραίτησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μετά από μήνες περίσκεψης και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να κάνουμε τη μετάβαση αυτή τη χρονιά και να χαράξουμε ένα νέο προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το ίδρυμα. Σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε από "πρεσβύτερα" μέλη της βασιλικής οικογένειας και να δουλέψουμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι για την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους προστάτες μας. 

Η γεωγραφική ισορροπία του χρόνου θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση, μέσα στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας την απόσταση για να εστιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, που περιλαμβάνει το λανσάρισμα του νέου φιλανθρωπικού μας εγχειρήματος. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες για αυτό το επόμενο βήμα, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέμπριτζ και όλα τα σχετικά μέλη. Μέχρι τότε, σας παρακαλούμε να δεχτείτε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την διαρκή υποστήριξή σας". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ