Η Angelina Jolie περνά οικογενειακές στιγμές ενώ είναι σε social distancing

Τα παιδιά συνεχίζουν να βλέπουν τον Brad Pitt.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie εφαρμόζει το self-isolating με τα παιδιά της, χρησιμοποιώντας αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να δημιουργήσει οικογενειακές στιγμές. Η ηθοποιός είναι σε social distancing όπως και ο υπόλοιπος κόσμος και περνάει την απομόνωση με τα έξι παιδιά της, τα οποία συνεχίζουν να βλέπουν τον πατέρα τους, Brad Pitt.

"Όλα τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι με την Angelina, όμως δέχονται επισκέψεις από τον Brad ή πηγαίνουν να τον δουν" δήλωσε μια πηγή στο E! News και πρόσθεσε: "Περνούν οικογενειακό χρόνο όλοι μαζί και συνηθίζουν να βλέπουν ταινίες". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Maddox έχει επιστρέψει από το Πανεπιστήμιο Yonsei και θα συνεχίσει τις σπουδές του online. "Συνεχίζουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις, να παίζουν μουσικά όργανα, επιτραπέζια ενώ βοηθούν και στην προετοιμασία του δείπνου" σχολιάζει η ίδια πηγή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Jolie δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στην οργάνωση No Kid Hungry, που μάχεται για να εξαλείψει την παιδική πείνα στις ΗΠΑ, για να συμβάλλει στις αρνητικές επιπτώσεις του COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ