Η μαύρη ολόσωμη φόρμα της Meghan Markle είναι το must have κάθε γυναίκας

Και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε έκπτωση μαζί με την καφέ tote που είχε κρατήσει στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της με τον Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι η καλύτερη περίοδος για shopping μιας και στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα επιτραπεί και πάλι η ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς έξοδος. Παρόλα αυτά με δεδομένο το ότι η passe partout μαύρη ολόσωμη φόρμα της Meghan Markle είναι σε έκπτωση, ίσως να γίνει μία εξαίρεση. 

Αυτή λοιπόν η sleek μαύρη jumpsuit είναι ένα κομμάτι-επένδυση γι’ αυτή την περίοδο μιας και είναι φτιαγμένη από δροσερό υλικό με άνετη και relaxed γραμμή και εκτός των άλλων είναι και κατάλληλη για να τη φορέσει κανείς όταν δουλεύει από το σπίτι.

Η μαύρη ολόσωμη φόρμα της Meghan Markle είναι το must have κάθε γυναίκας

 Η Meghan τη φόρεσε πρώτη φορά στην περιοδεία της στη Νότια Αφρική τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε μια επίσκεψή της στο Cape Town έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση με αυτή τη φόρμα (που μπορείτε να αποκτήσετε στο everlane.com)  την οποία συνδύασε με μαύρες γόβες, ασορτί ζώνη και χρυσά σκουλαρίκια, ενώ το low bun στα μαλλιά της ήταν το τέλειο hairstyle για να ολοκληρώσει αυτό το look. 

everlane jumpsuit

Αντίθετα βέβαια με τη Meghan οι περισσότεροι δεν θα χρειαστεί να φορέσετε ψηλοτάκουνα παπούτσια για πολύ καιρό, οπότε πώς μπορεί να φορεθεί στο σπίτι αυτό το τόσο ουδέτερο ρούχο; Φορέστε το πάνω από ένα λευκό T-shirt και απλά trainers και αν θέλετε λίγη λάμψη, απλώς φορέστε και ένα ζευγάρι κλασικούς χρυσούς κρίκους σε μικρό μέγεθος. Για ακόμα πιο relaxed αποτέλεσμα αφαιρέστε τη ζώνη, προσθέστε sliders και ρίξτε στους ώμους σας ένα πλεκτό πουλόβερ ή μια ζακέτα. 

Και όταν όλο αυτό τελειώσει; Θα μπορείτε να φορέσετε αυτή την ολόσωμη φόρμα σε διακοπές με σανδάλια και χρυσά κοσμήματα, ή στην πόλη με εσπαντρίγιες και denim jacket, ή ακόμα και σε έναν γάμο με stiletto heels και ένα σακάκι. Μπορείτε να τη φορέσετε ακόμα και το φθινόπωρο πάνω από ένα ζιβάγκο με λεπτή πλέξη και μποτάκια. 

Meghan Markle Invictus Games 2017

Αυτό δεν είναι και το μοναδικό κομμάτι της Everlane που έχει επιλέξει ποτέ η Meghan. Όταν το 2017 βρέθηκε στα Invictus Games με τον Harry κρατούσε τη μεγάλη The Day Market tote του brand. To βολικό σχήμα αλλά και η ουδέτερη tan απόχρωση την καθιστούν everyday winner και φυσικά ταίριαζαν απόλυτα με το κομψό και ουδέτερο combo jeans-λευκό πουκάμισο της Meghan.

Αυτή η τσάντα έχει γίνει sold out πολλές φορές από τότε και η εταιρεία κάνει συχνά restock, ενώ τώρα που μετά από τρία χρόνια έχει 25% έκπτωση, μάλλον προμηνύει την πρόθεσή της να σταματήσει να την πουλάει. Μπορείτε να τη βρείτε στο everlane.com.