Η Vanessa Hudgens και ο Austin Butler χώρισαν ύστερα από 9 χρόνια σχέσης

Και οι δύο είχαν μήνες να ανεβάσουν κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρώτος celebrity  χωρισμός του 2020 είναι γεγονός. Ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης, οι ηθοποιοί  Vanessa Hudgens και Austin Butler αποφάσισαν να σταματήσουν την κοινή τους πορεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ οι δυο τους δεν έχουν κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού, πηγή του Us Weekly είπε, "Η Vanessa και ο Austin έχουν χωρίσει επίσημα, και η Vanessa συζητά με τους κοντινούς της ανθρώπους το χωρισμό τους."

Η τελευταία φορά που ο Butler εμφανίστηκε στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram ήταν στο Halloween, όταν οι δυο τους πόζαραν μαζί φορώντας τα κοστούμια τους. "🔮🎃χαρούμενο Halloween από την οικογένειά μας στη δική σας🎃🔮," έγραψε στη λεζάντα.

Στο μεταξύ, ο Butler έχει να ανεβάσει φωτογραφία με την Hudgens από τον περασμένο Ιούλιο. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους στο κόκκινο χαλί για την προβολή της ταινίας "Once Upon a Time … in Hollywood".

Σε συνέντευξή της το 2018 η Hudgens έδειχνε τρελά ερωτευμένη με τον Butler, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε "καλύτερό της φίλο": "Με εμπνέει περισσότερο από κάθε άλλον", είχε πει. "Σεβόμαστε, εμπιστευόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον. Έχω πολύ αυτοπεποίθηση, αλλά είναι ωραίο να έχεις τον καλύτερό σου φίλο από δίπλα για να μοιράζεσαι νίκες, αλλά και αποτυχίες". 

Στην ίδια συνέντευξη, είχε επίσης μιλήσει για την πιθανότητα να παντρευτεί. "Θέλω να παντρευτώ, να ταξιδέψω και μετά να κάνω παιδιά -πιθανόν κοντά στα 40. Το βιολογικό ρολόι του καθενός είναι διαφορετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ