Η Gigi Hadid επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Το μοντέλο αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι όντως περιμένει το πρώτο της παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της. Το μοντέλο επιβεβαίωσε τα νέα σε συνέντευξη που έδωσε στο The Tonight Show with Jimmy Fallon. 

"Ευχαριστώ πολύ!” είπε όταν ο Fallon τη συνεχάρη για το γεγονός. "Προφανώς θα ήθελα να το ανακοινώσω με δικούς μου όρους, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες για την αγάπη και τις ευχές του κόσμου, οπότε ευχαριστώ" συνέχισε. 

Ο Fallon ο οποίος έχει δύο παιδιά, έδωσε στη Hadid και μερικές συμβουλές ενώ την ενθάρρυνε να ζήσει την κάθε στιγμή. "Ναι, προσπαθώ" απάντησε η Gigi και συνέχισε περιγράφοντας πώς είναι να είσαι έγκυος σε ένα περιβάλλον που το social distancing έχει γίνει η νέα κανονικότητα. "Ειδικά σ’ αυτή την περίοδο είναι δώρο το να μπορώ να μένω σπίτι μαζί με την οικογένειά μου και να ζω κάθε στιγμή μέρα με τη μέρα."

Τα σχόλια της Gigi έρχονται μετά από αυτά της Yolanda Hadid, η οποία επιβεβαίωσε επίσης την είδηση στο RTL Boulevard. "Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά, ενώ μάλιστα έχασα τη μαμά μου πολύ πρόσφατα. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της ζωής, μία ψυχή φεύγει και μία νέα έρχεται. Είμαστε ευλογημένοι” είπε η μέλλουσα γιαγιά. 

Το ΤΜΖ ανακοίνωσε πρώτο την είδηση, αποκαλύπτοντας ότι το μοντέλο είναι 20 εβδομάδων έγκυος, σύμφωνα με πηγή από το οικογενειακό της περιβάλλον. Οι Hadid και Malik το κράτησαν κρυφό όσο μπορούσαν αλλά στη συνέχεια κάποιος αποκάλυψε στο Entertainment Tonight ότι το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πάρα πολύ χαρούμενοι.

"Η Gigi κράτησε το μυστικό για την οικογένεια και τους φίλους της" είπε η πηγή. "Μόλις οι δυο τους αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι."

Η συνέντευξη αυτή που έδωσε τώρα η Gigi δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάει τη μητρότητα. Τον Φεβρουάριο είχε μιλήσει για το μέλλον της στο i-D λέγοντας ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια και ότι δεν ξέρει κατά πόσο θα ασχολείται για πάντα με το modeling. 

Οι Gigi και Zayn, ή Zigi όπως τους αποκαλούν οι fans τους, είχαν μία on-and-off σχέση από το 2015. Μετά από πολύ καιρό λοιπόν τα ξαναβρήκαν το 2019 και τώρα φαίνεται πως θα ολοκληρώσουν τον έρωτά τους με ένα παιδί.