Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle | Η βιογραφία τους θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand μέσα από το βιβλίο "Finding Freedom" αποκαλύπτουν κρυφές λεπτομέρειες της ζωής του βασιλικού ζεύγους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι royal fans πρόκειται να δουν το βασιλικό ζεύγος, όπως ποτέ ξανά, μέσα από τη βιογραφία τους με τίτλο Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, η οποία θα δημοσιευθεί μέσα στο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει την ιστορία δύο ανθρώπων που ερωτεύτηκαν, προσπέρασαν όλα τα εμπόδια, επέζησαν τον έντονο έλεγχο των media, καλωσόρισαν το γιο τους το 2019 και τελικά παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους δικαιώματα το 2020. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συγγραφείς του είναι δύο άνθρωποι που έχουν έρθει σε στενή επαφή με το βασιλικό ζευγάρι: ο βασιλικός συντάκτης του Harpersbazaar.com, Omid Scobie, και η παραγωγός, Carolyn Durand. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως παρουσιάζουν την ιστορία του δούκα και της δούκισσας του Sussex σε όλο το μεγαλείο της, με στόχο να διηγηθούν την ακριβή πορεία τους και να αποκαλύψουν την αλήθεια σε σχέση με διάφορες ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί. 

"Πολλά έχουν συμβεί από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το project πριν δύο χρόνια- έχουν γίνει αλλαγές που κανείς μας δεν περίμενε- ούτε καν ο Harry και η Meghan", λέει ο Scobie. "Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, βλέπω ένα ζευγάρι που παραμένει πιστό σε όσα πιστεύει και στέκεται δυνατό απέναντι στις αντιξοότητες", προσθέτει. "Μπορεί η ιστορία τους σε μεγάλο βαθμό να έχει λάβει χώρα πίσω από τους τοίχους του παλατιού, αλλά το ταξίδι τους προς την ελευθερία είναι κάτι με το οποίο όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ