Η Chloë Sevigny έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι γέννησε ένα αγοράκι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Update 6/5

Η Chloë Sevigny επιβεβαίωσε ότι έγινε μαμά στο The Cut"Όταν ανακάλυψα ότι θα έκανα αγόρι, έπρεπε να αντεπεξέλθω στη σκέψη, καθώς είμαι τόσο κοριτσίστικη. Δεν έχω καν τόσους πολλούς φίλους αγόρια · όλοι οι φίλοι μου είναι κορίτσια. Απλώς τα πάω καλύτερα με τα κορίτσια. Ήμουν κάπως τι διάολο θα κάνω με ένα αγόρι; " είπε η Sevigny τρεις εβδομάδες πριν τον τοκετό. "Η μαμά μου ήταν κάπως "Αυτό είναι το επίτευγμά σου γιατί δεν σου αρέσουν πραγματικά οι άντρες". "Ήμουν κάπως, μα μου αρέσουν οι άντρες όταν κοιμάμαι μαζί τους! Αλλά φυσικά, είμαι ενθουσιασμένη για το όλο θέμα".

Η Sevigny σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας με ένα post στο Instagram:

Original Story 5/5

Η ηθοποιός και μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Sinisa Mackovic, όπως επιβεβαίωσε το Page Six. Δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω πληροφορίες, όπως το όνομα ή το φύλο του μωρού.

Η Sevigny φωτογραφήθηκε έξω στη Νέα Υόρκη, κρατώντας το νεογέννητο και μαζί με τον φίλο της, Sinisa Mackovic. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο διευθυντής της Karma Art Gallery φορούσαν και προστατευτικά γάντια και μάσκες προσώπου λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Sevigny αποκάλυψε τι ανυπομονεί να κάνει μόλις ο κόσμος επιστρέψει στη μετά Covid - 19 εποχή: "Ας ελπίσουμε ότι δεν είμαι έγκυος σε αυτό το σενάριο, επειδή η απάντηση είναι: πίνω περίπου πέντε μαρτίνι και καπνίζω ένα πακέτο τσιγάρα. Ξέρω ότι δεν πρέπει να προωθούμε το κάπνισμα, αλλά μου λείπει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να πιω με φίλους και να χορεύω στο The Pyramid μετά τη γέννηση του μωρού. Αυτό το επιπόλαιο γλέντι στο οποίο συμμετείχαμε ... Απλά μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα πάντα. Ανυπομονώ να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μέχρι τελικής πτώσης και να κλάψουμε και να στριφογυρίσουμε".