Ο Andrea Bocelli επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο ιταλός τενόρος δέχτηκε να γίνει δωρητής αίματος για να συμβάλλει στις έρευνες για τη θεραπεία του Covid-19.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli επιβεβαίωσε ότι είχε διαγνωστεί με COVID-19 τον Μάρτιο, αλλά είχε "ταχεία και πλήρη ανάρρωση" πριν από την εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία στον ιστορικό ναό του Duomo.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook, ο Bocelli εξήγησε ότι δεν αποκάλυψε νωρίτερα τη διάγνωση επειδή ήθελε να προστατεύσει το οικογενειακό απόρρητο και δεν ήθελε να "ανησυχεί άσκοπα" τους θαυμαστές του. Ο τενόρος γνωστοποίησε επίσης ότι έγινε δωρητής αίματος για να συμβάλλει στην έρευνα για τη θεραπεία του κορωνοϊού.

"Η πανδημία που έπληξε τον κόσμο έχει επίσης επηρεάσει –– έστω και ήπια–– εμένα και ορισμένα μέλη της οικογένειάς μου", ανέφερε η δήλωση του Bocelli. "Σίγουρα δεν ήθελα να ανησυχήσω άσκοπα τους θαυμαστές μου και επίσης ήθελα να προστατεύσω το απόρρητο της οικογένειάς μου. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που είχαμε μια γρήγορη και πλήρη ανάρρωση μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Απάντησα αμέσως "ναι" στο να δωρίσω αίμα για να βρεθεί μια θεραπεία για τον Covid. Μια μικρή - αλλά θεμελιώδης - κίνηση, για να παίξω κι εγώ τον μικρό μου ρόλο".

Ο τενόρος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η οικογένειά του νόσησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύθηκε από τη Wall Street Journal την περασμένη εβδομάδα. "Μπορούσα να είμαι με όλη την οικογένειά μου και όλοι νόσησαν. Είχαμε πυρετό, μετά κρυώναμε και στη συνέχεια είχαμε λίγο βήχα" είπε.