H Kate και ο William έχουν εξοργιστεί με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα

Το ζευγάρι έστειλε αυστηρή επιστολή απαιτώντας να κατέβει από το διαδίκτυο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις αρχές της εβδομάδας το παλάτι του Kensington αναγκάστηκε να κάνει μία επίσημη δήλωση για ένα ρεπορτάζ που αφορούσε την Kate Middleton και δημοσιεύτηκε στο Tatler. Το περιοδικό ανέφερε ότι η δούκισσα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στα νέα καθήκοντά της μέσα στη βασιλική οικογένεια, από τότε που οι Meghan και Harry έφυγαν. Το ίδιο άρθρο επίσης έλεγε πως η Kate δεν αντέχει τον όγκο δουλειά της και επιπλέον μιλούσε για υποτιθέμενες διαφωνίες της δούκισσας με τη Meghan Markle. 

Η royal editor της Mail on Sunday, Emily Andrews, εξηγεί πως " Το ζευγάρι έστειλε επιστολές με νομικό χαρακτήρα, απαιτώντας να κατέβει από το internet το δημοσίευμα που έχει τίτλο Catherine the Great. Πρόκειται για μια πολύ ασυνήθιστη κίνηση”. Με αυτόν τον τρόπο ξεκαθάρισαν και τη στάση τους απέναντι στο συγκεκριμένο άρθρο. 

Μία πηγή μίλησε στη Mail on Sunday και είπε πως "Το συγκεκριμένο άρθρο είναι γεμάτο ψέματα. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αλήθειας στον ισχυρισμό ότι η δούκισσα έχει κουραστεί με τα καθήκοντά της, ή στο ότι ο δούκας έχει ψύχωση με την Carole Middleton. Το δημοσίευμα είναι παράλογο και τελείως λάθος."

Σχετικά με το εν λόγω θέμα μάλιστα το παλάτι του Kensington έχει ήδη βγάλει επίσημη ανακοίνωση η οποία εξηγεί πως "Η ιστορία περιλαμβάνει ένα σωρό ανακρίβειες και ψευδείς δηλώσεις που δεν είχαν τεθεί στο παλάτι του Kensington πριν από τη δημοσίευση."