Το ευχαριστήριο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους εθελοντές

Η οικογένεια του Cambridge πραγματοποίησε επίσης παραδόσεις σε απομονωμένους συνταξιούχους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Θέλοντας να σημάνει το τέλος της Εθελοντικής Εβδομάδας, η βασίλισσα Ελισάβετ μοιράστηκε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς τους εθελοντές όλης της χώρας.

Η βασίλισσα ευχαρίστησε "όλους εκείνους που διαθέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των άλλων τόσο ελεύθερα και ανιδιοτελή" σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας.

"Δίνει έμπνευση το να αναλογιστούμε τις πολλές χιλιάδες ανθρώπων, που με τις πράξεις τους, τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη, έχουν πετύχει τόσα πολλά για το γενικότερο καλό", έγραψε. "Παρακολουθώ με ενδιαφέρον πώς άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου οικογένειας, βοήθησαν και αναγνώρισαν τον ζωτικό ρόλο του εθελοντή. Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους όσοι δίνουν τον εαυτό τους τόσο ελεύθερα και ανιδιοτελώς στην υπηρεσία των άλλων".

Με τη δήλωσή της συνέπεσε και μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την οικογένεια του Cambridge, που δείχνει τον πρίγκιπα William να παραδίδει δέματα φαγητού με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη δούκισσα του Cambridge, για να δείξει πώς η οικογένεια διαδραμάτισε τον δικό της ρόλο στην εθνική εθελοντική προσπάθεια.