Η Kate Middleton επισκέφθηκε ένα κέντρο απεξάρτησης

Η δούκισσα του Cambridge έμαθε πώς μια από τις υποστηρικτικές της δράσεις, η Action on Addiction, προσαρμόζεται στην κρίση του κορωνοϊού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καθώς η καραντίνα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν έχει λήξει στη Μ.Βρεατανία, η βασιλική οικογένεια συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση μέσω διαδικτύου. Την περασμένη εβδομάδα, η δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε εικονικά το κέντρο απεξάρτησης στο Wiltshire στη νοτιοδυτική Αγγλία, και μίλησε με το προσωπικό για το πώς οι θεραπείες έχουν προσαρμοστεί στην κρίση του κορωνοϊού.

Η Kate Middleton επισκέφθηκε ένα κέντρο απεξάρτησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια του call, η Kate Middleton ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συζήτησε το πόσο σημαντική είναι η θεραπεία την εποχή του COVID-19. Έπειτα, μίλησε με πελάτες, που λαμβάνουν βοήθεια από το κέντρο. 

Η Kate έμαθε επίσης για μια πρόσφατη δημοσκόπηση που έδειξε την επανεμφάνιση εθιστικών συμπεριφορών ως αποτέλεσμα της απομόνωσης εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού. Για παράδειγμα, το 39% των ερωτηθέντων που βρίσκονταν σε ανάρρωση πριν από την καραντίνα δήλωσαν ότι είχαν "είτε επανάληψη της εθιστικής συμπεριφοράς τους είτε υποτροπή στην ανάρρωσή τους", σύμφωνα με την έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ