Η οικογένεια της Jennifer Lopez απέκτησε ένα νέο μέλος

Η έκπληξη έγινε για το γιο της star, Max.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μόλις μεγάλωσαν την οικογένειά τους με ένα νέο τριχωτό μέλος. Η star μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο μέσα από το Instagram της, στο οποίο ο γιος της Max Muñiz, βλέπει για πρώτη φορά το νέο του κουτάβι, ένα όμορφο golden doodle. 

"Καλωσήρθες στην οικογένεια @tbdpupofficial! Πήραμε στον Max αυτό το αξιολάτρευτο golden doodle και δεν του έχουμε δώσει όνομα ακόμα. Ποιο να είναι άραγε; Tyson ή Yankee; Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα" έγραψε η JLO στη λεζάντα. 

Το κουτάβι, όπως φάνηκε και από τη φράση της Lopez, έχει ήδη το δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος είναι γεμάτος με οικογενειακά στιγμιότυπα. Σε ένα από αυτά η Lopez και ο Rodriguez ποζάρουν με τους Emme και Max και τον σκύλο. 

Σε μια άλλη ο Rodriguez τον κρατάει αγκαλιά, "Ανυπομονώ να με μάθει να παίζω" γράφει το caption. 

Τα δίδυμα φαίνονται ενθουσιασμένα με το πανέμορφο πλάσμα που σε μια άλλη εικόνα με την Emme "γράφει" πως "μπορεί να φαίνομαι νυσταγμένος, αλλά σίγουρα έχω την καλύτερη θεία του κόσμου".

Σε ένα ακόμα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο από το Instagram του golden doodle αποκαλύπτεται ότι η Lopez θεωρεί τον εαυτό της "γιαγιά” και ρωτάει τους fans της αν θα πρέπει να τον βγάλουν Tyson ή Yankee. 

"Γεια σας! Αγαπώ τη νέα μου οικογένεια. Εδώ βλέπετε τον μπαμπά μου Max και τη θεία μου Emme. Λατρεύω τη γιαγιά μου @JLo και τον παππού μου @Arod. Δεν έχω ακόμα όνομα... Ποιο να είναι; Tyson ή Yankee;"