Η εγκυμονούσα Katherine Schwarzenegger φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλιά

Η συγγραφέας περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της, Chris Pratt.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η είδηση ότι η Katherine Schwarzenegger είναι έγκυος έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2020, και από τότε ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει αρκετές φορές να κάνει τις βόλτες της στο Los Angeles.

Η Schwarzenegger φωτογραφήθηκε το Σάββατο να κάνει ποδήλατο, πλάι στη μητέρα της, Maria Shriver. Για τη βόλτα της, η συγγραφέας φόρεσε ένα camouflage puffer jacket, μαύρο κολάν και top. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ένα κομψό ζευγάρι μαύρα γυαλιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη συνάντησή της με τον Chris", αποκάλυψε έμπιστη πηγή. "Ήταν πολύ ξεκάθαρος με τις προθέσεις του από την αρχή και ποτέ δεν έχει νιώσει ξανά τόσο αγαπητή και ασφαλής. Και οι δύο αισθάνονται τόσο ευλογημένοι που βρήκαν ο ένας τον άλλον και ανυπομονούν να επεκτείνουν την οικογένειά τους".

Αυτήν την εβδομάδα, ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία για να γιορτάσει την αποφοίτηση του αδερφού της. Η φουσκωμένη κοιλιά της συγγραφέα ήταν ορατή στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τον σύζυγό της. "Είμαι τόσο περήφανη για τον αδερφό μου Christopher !! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσες με το κολέγιο και είσαι επίσημα ενήλικας στον πραγματικό κόσμο! Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος και είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για όλη τη σκληρή δουλειά σου στο Πανεπιστήμιο του Michigan! Συγχαρητήρια! Όλοι σε αγαπάμε! ♥", έγραψε στη λεζάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ