Η Kate Hudson γιορτάζει τα γενέθλια του Danny Fujikawa με ένα χαριτωμένο Instagram post

Οι δυο τους γνωρίζονται σχεδόν 15 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Hudson και ο Danny Fujikawa είναι ένα από τα αγαπημένα μας celebrities ζευγάρια και τα posts τους στα social media συνεχίζουν να αποδεικνύουν το γιατί.

Η Hudson χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί μια φωτογραφία που τη δείχνει να φιλάει τον σύντροφό της. "Χαρούμενα 34α γενέθλια μωρό μου 🎂 Σ 'αγαπώ ❤️" έγραψε στο caption της φωτογραφίας. Ο Fujikawa γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της Hudson με μια παρόμοια ανάρτηση στο Instagram. "Είσαι ο ήλιος της ζωής μου. Μοιάζει ήδη σαν μια ολόκληρη ζωή. Χρόνια πολλά μωρό μου". Ανέβασε επίσης μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με την κόρη τους, Rani Rose.

Η Hudson και ο Fujikawa ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2016. Για τον εορτασμό της ετήσιας επετείου τους, η Hudson μοιράστηκε μια φωτογραφία του φίλου της στο Instagram και εξήγησε: "Πριν από ένα χρόνο μια τέτοια μέρα, ο Danny με πήγε για πεζοπορία και αυτό που νόμιζα ότι ήταν απλώς μια πεζοπορία με έναν οικογενειακό φίλο μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε ένα απροσδόκητο πρώτο ραντεβού. Δεν έγινε κάποια κίνηση σε αυτό το πρώτο ραντεβού. Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν μήνες για να κάνει μια πρώτη κίνηση! Και καθώς ένα φιλί σε αυτή τη γέφυρα θα ήταν ωραίο, το φιλί ένα χρόνο αργότερα ήταν πολύ πιο γλυκό".

Η πρωταγωνίστρια του Almost Famous αποκάλυψε επίσης ότι γνώριζε τον Fujikawa 15 χρόνια πριν γίνει ο σύντροφός της, καθώς είναι ετεροθαλής αδερφός δύο φίλων της, της Erin και Sara Foster.