Η Jennifer Lopez μοιράστηκε το τέλειο leather look

Παράλληλα φούντωσε τις φήμες ότι ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez χρησιμοποίησε το Instagram για να δείξει ένα πολύ σέξι, μονοχρωματικό σύνολο με την υπογραφή της Coach. Μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα total leather look. Ένα σουέντ μπουφάν και ένα δερμάτινο σορτς, 70s μπότες και γυαλιά ηλίου ήταν η επιλογή που έκανε τους fans της να τη γεμίσουν με κολακευτικά σχόλια και likes για ακόμα μία φορά. Το outfit ολοκλήρωσε με μία τσάντα σε στιλ satchel και τα σκουλαρίκια κρίκους που έτσι κι αλλιώς λατρεύει. 

Βέβαια δεν μοιράστηκε αυτή την εικόνα μόνο για να δείξει το σύνολό της. Σε δύο ακόμα posts έδωσε στο κοινό να καταλάβει ότι πιθανόν να ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ. 

"Είναι καλοκαίρι και μαγειρεύουμε κάτι πολύ ζεστό" έγραψε σε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να ηχογραφεί κάτι. Εκεί βέβαια ήταν πιο άνετα ντυμένη καθώς έβγαλε το μπουφάν της και φορούσε ένα λευκό tank bodysuit. 

"Ανυπομονώ να ακούσετε αυτό πάνω στο οποίο δουλεύω" έγραψε σε ένα άλλο post.

 

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν ετοιμάζει ένα ολόκληρο άλμπουμ ή κάποιο single, που θα ανεβάσει τη διάθεση όλων μετά την καραντίνα. Παρόλο που έχει κυκλοφορήσει πολλά singles, το τελευταίο ολοκληρωμένο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2014.