Η Kate Middleton μοιράστηκε δύο νέες φωτογραφίες των παιδιών της

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για να γιορτάσει την Ημέρα του Πατέρα, η Kate Middleton μοιράστηκε δύο ολοκαίνουργιες φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια για την οικογένειά της στο Anmer Hall νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Στα όμορφα στιγμιότυπα, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis φαίνονται να παίζουν με τον μπαμπά τους, τον πρίγκιπα William. Στην πρώτη φωτογραφία, ο δούκας του Cambridge κάθεται σε μια κούνια στον κήπο, με τα τρία παιδιά να σκαρφαλώνουν πάνω του. Στη δεύτερη, ο πατέρας των τριών είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι, με τον George, τη Charlotte και τον Louis να προσπαθούν να ανέβουν πάνω του. Τα παιδιά του δούκα και της δούκισσας δείχνουν να απολαμβάνουν τον ποιοτικό χρόνο που περνούν με τον μπαμπά τους, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Η Kate Middleton μοιράστηκε δύο νέες φωτογραφίες των παιδιών της
Duchess of Cambridge

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι πολύ χαριτωμένη καθώς ποζάρει φορώντας μια τζιν σαλοπέτα και ο πρίγκιπας Louis φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στον αδερφό του, George, καθώς μεγαλώνει.

Οι Cambridges χρησιμοποίησαν επίσης το Instagram για να γιορτάσουν την Ημέρα του Πατέρα. "Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράζονται με χαρά μια νέα φωτογραφία του δούκα με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis πριν από τα γενέθλια του δούκα αύριο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από τη δούκισσα" αναφέρει ο λογαριασμός Kensington Royal.