Οι Harry και Meghan έστειλαν μια συγκινητική επιστολή

Δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον τους στις φιλανθρωπικές δράσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O δούκας και η δούκισσα του Sussex εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους σε εργαζόμενους φιλανθρωπικών οργανώσεων με μια συγκινητική επιστολή. 

Οι πρώην royals συγκεκριμένα ευχαρίστησαν το StreetGames charity που μοίρασε γεύματα από το Hubb Kitchen σε ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

"Θέλαμε να γράψουμε και να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας το ευχαριστώ στην ομάδα του StreetGames, για την υποστήριξη στην κοινότητα του Hubb Kitchen, που έδειξε παραδίδοντας γεύματα στο Λονδίνο."

"Το να ξέρουμε ότι το North Paddington Youth Club, το Solidarity Sports και το St Matthews Project συνέβαλε δίνοντας εκατοντάδες γεύματα μέσα από το δίκτυό του που αποτελείται από νέους ανθρώπους, είναι υπέροχο."

"Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού ήταν τρομακτικές και δοκίμασαν πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, στις δύσκολες περιόδους σαν αυτή, η καλή θέληση και το πνεύμα ενότητας κερδίζουν."

Ο οργανισμός μοιράστηκε μία εικόνα της επιστολής γράφοντας επίσης "Ευχαριστούμε πολύ Harry και Meghan για τα ευγενικά σας λόγια και τη συνεχή υποστήριξή σας στο StreetGames και τις τοπικές οργανώσεις που δουλεύουν για να υποστηρίζουν τις κοινότητες σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές."

Οι Harry και Meghan υπέγραψαν την επιστολή χωρίς να χρησιμοποιούν τους τίτλους τους, παρόλα αυτά κάποιοι πρόσεξαν το στέμμα στο μονόγραμμά τους. 

Τα βασιλικά καθήκοντα του ζευγαριού τελείωσαν επίσημα τον Μάρτιο, μετά την απόφασή τους να αποχωρίσουν από τη βασιλική οικογένεια. Πλέον σκοπεύουν να έχουν έναν "προοδευτικό νέο ρόλο" και να χαρίσουν στην οικογένειά τους "το χώρο για να επικεντρωθεί στο νέο κεφάλαιο".