Η αποκάλυψη της Winona Ryder επιβεβαιώνει (και πάλι) πόσο cool τύπος είναι ο Keanu Reeves

Ο ηθοποιός την υπερασπίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Dracula.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Winona Ryder έδωσε έναν πολύ καλό λόγο στους fans του Keanu Reeves να το αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Η ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη φορά που βρέθηκαν οι δυο τους σε κοινή ταινία, το Dracula του Φράνσις Φορντ Κόπολα,  και που ο τότε συμπρωταγωνιστής της, την υπερασπίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια συνέντευξη με τους Sunday Times, η ηθοποιός συζήτησε για μια σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν υποχρεωμένη να φανεί τρομαγμένη και σοκαρισμένη. Καθώς ο σκηνοθέτης ήθελε να κλαίει περισσότερο, άρχισε να φωνάζει "Πόρνη!" στην κάμερα, προτρέποντας τους άντρες συμπρωταγωνιστές της (συμπεριλαμβανομένου και Reeves) να συμμετάσχουν μαζί του.

"Αλλά η Keanu δεν το έκανε" είπε η Ryder, προσθέτοντας ότι ούτε οι άλλοι συμπρωταγωνιστές της (Anthony Hopkins και Richard E. Grant) ακολούθησαν την προτροπή του σκηνοθέτη. Συνέχισε λέγοντας ότι αυτή και ο Coppola "είναι καλά τώρα" και ότι η εμπειρία φαίνεται να ενίσχυσε τη φιλία της με τον Reeves, με τον οποίο τελικά συνεργάστηκε σε άλλες τρεις ταινίες (A Scanner Darkly το 2006 , The Private Lives of Pippa Lee το 2009, και Destination Wedding το 2018, για την οποία παραδέχτηκε στους Sunday Times ότι "πήρε τις χειρότερες κριτικές").

"Λατρεύω τον Keanu. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Μου λείπει τόσο πολύ, και είναι δύσκολο γιατί δεν είναι μακριά, ακριβώς εκεί", είπε η Winona, δείχνοντας κρυφά έξω από το σπίτι της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έγινε από το σπίτι της, σε περίοδο lockdown.