Η Michelle Obama εύχεται χρόνια πολλά στον "αγαπημένο της άνθρωπο" Barack

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με αφορμή τα 59α γενέθλια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama γίνεται 59 χρονών σήμερα και η πρώην Πρώτη Κυρία αποφάσισε να του ευχηθεί και μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια γλυκιά throwback φωτογραφία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτή απεικονίζεται το ζευγάρι, μαζί με τις δύο του κόρες, Sasha και Malia Obama, να ποζάρουν χαμογελώντας πλάι στον ωκεανό. "Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άνθρωπο", έγραψε η Michelle στη λεζάντα. "Στην υγεία όλων των καλών ημερών, των μπλε ουρανών και των νέων περιπετειών που θα έρθουν 😘".

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στο πρώτο επεισόδιο του νέου podcast της Michelle, The Michelle Obama Podcast, το οποίο έκανε πρεμιέρα στα τέλη Ιουλίου. "Ξέρεις τον πυρήνα όσων έχεις κάνει πολιτικά, είναι αυτό που ξέρω εγώ για σένα ως άτομο κι ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα είναι...", είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πριν τη διακόψει ο σύζυγός της: "Δεν ήταν μόνο η εμφάνισή μου, αλλά δεν πειράζει", είπε γελώντας. "Είσαι χαριτωμένος, το ξέρεις", συνέχισε η Michelle. "Αλλά όχι. Ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα ήταν ότι έχεις γαλουχηθεί με την πεποίθηση ότι είμαστε όλοι αδέρφια. Και έτσι μεγάλωσα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ