Lola Lennox | Η κόρη της Annie Lennox μιλάει για το νέο της videoclip και τη μητέρα της

Μόλις κυκλοκόρησε το videoclip του "Back At Wrong".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα βήματα της μητέρας της, της iconic τραγουδίστριας των Eurythmics, Annie Lennox, ακολουθεί η Lola Lennox. Και μόλις κυκλοφόρησε το videoclip για το 3o single της καριέρας της, "Back At Wrong", το οποίο γύρισε εν μέσω πανδημίας στο Los Angeles με τη συνδρομή του συντρόφου της, Braeden Wright. 

Μιλώντας στο βρετανικό Harper's Bazaar, η 29χρονη τραγουδίστρια αναφέρει ότι οι μουσικές της επιρροές ως παιδί και έφηβη δεν είχαν απαραίτητα σχέση με τη μουσική της μητέρα  και αναφέρεται σε καλλιτέχνες που αγαπά: "Λατρεύω τον Dusty Springfield και τη Nina Simone. Λατρεύω τις δυνατές φωνές και τις γυναίκες που πήραν έμπνευση απ' αυτούς τους καλλιτέχνες και τη μετουσίωσαν σε κάτι δικό τους, όπως έκαναν η Adele και η Amy Winehouse [...] Αγαπώ, επίσης, το ταλέντο της Debbie Harry και τη δημιουργική τρέλα της Kate Bush..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Lola θυμάται ότι άρχισε να γράφει τα πρώτα της τραγούδια ως έφηβη στο πιάνο της ("Γνώριζα βεβαίως ότι αυτά δεν ήταν κάτι που θα με έκανε ξαφνικά σπουδαία. Ήταν όμως μια διαδικασία διασκεδαστική και καθαρτική"), και λέει ότι πάντα ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Όσο για τη μητέρα της Annie, η Lola αναφέρει ότι ήταν λιγότερο τα τραγούδια της και περισσότερο η επαγγελματική της ηθική και τα όσα της έδινε η μουσική που την ενέπνευσαν. "Τώρα το συζητάμε πολύ, αλλά όταν ήμουν παιδί, και μετά έφηβη, το ζούσα από τα παρασκήνια. Πηγαίναμε περιοδεία και παρακολουθούσα τη μητέρα μου να κάνει πρόβες για τα shows και τα μουσικά videos και παράλληλα θα έγραφε τραγούδια για το άλμπουμ στο υπόγειο. Την άκουγα να τραγουδά εκεί κάτω. Το να τη βλέπω να τραγουδάει κάθε βράδυ με τη μπάντα ήταν κάτι μοναδικό, το live έχει τέτοια ποιότητα που σε κάνει να ξεφεύγεις ...", περιγράφει. 

Το videoclip του "Back To Wrong", που μόλις κυκλοφόρησε, γυρίστηκε στο Los Angeles στη διάρκεια του lockdown και σ' αυτό η Lola Lennox και ο σύντροφός της παίζουν ένα δυσλειτουργικό, παθιασμένο ζευγάρι που ζει σ' ένα σουρεαλιστικό σπίτι που θυμίζει σκηνικό από ταινία του David Lynch. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ