Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του "Brown Skin Girl" από την Beyoncé

Με visuals που παρουσιάστηκαν και στο Black Is King.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το τραγούδι της Beyoncé "Brown Skin Girl" απέκτησε το δικό του βίντεο, χρησιμοποιώντας υλικό από το visual album τηςBlack Is King, το οποίο κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Disney+ τον περασμένο μήνα. Το βιντεοκλίπ αποτελεί μια ωδή στη γυναικεία ενδυνάμωση και τη μαύρη φυλή, καθώς παρουσιάζει νεαρές debutantes αλλά και την ίδια τη Beyoncé με την οικογένεια και τους φίλους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την εμφάνισή τους κάνουν και celebrities, όπως η Naomi Campbell και το μοντέλο Adut Akech, μαζί με τις Lupita Nyong'o και Kelly Rowland. Σε μια σκηνή, η τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με την μητέρα της, Tina Knowles-Lawson, την τρίχρονη κόρη της Rumi Carter και την οκτάχρονη Blue Ivy Carter, η οποία σολάρει στο τέλος του βιντεοκλίπ.

"Ήταν τόσο σημαντικό για μένα στο 'Brown Skin Girl' που εκπροσωπήσαμε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις του δέρματος και ήθελα κάθε χαρακτήρας να βρεθεί σε ένα βασιλικό φως", δήλωσε η Beyoncé, μιλώντας στο Good Morning America για την έμπνευση πίσω από βίντεο και προσθέτοντας ότι η σκηνοθέτης Jenn Nkiru σκέφτηκε το debutante theme.

"Η μεγαλύτερη μου έμπνευση προέρχεται από τους μαύρους ανθρώπους, ειδικά τις μαύρες γυναίκες" είπε η Nkiru σε δήλωσή της. "Ήταν σημαντικό να είμαστε όλες μαζί σε αυτό και να γιορτάζουμε η μία την άλλη" συνέχισε η Beyoncé. 

Το βιντεοκλίπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ