Θετικοί στον κορωνοϊό ο Dwayne Johnson, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους

Ο Johnson μοιράστηκε τα νέα με τους ακολουθούς του στο Instagram ανεβάζοντας ένα βίντεο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram, ο Dwayne "The Rock” Johnson αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Laura Hashian, και οι δύο κόρες τους, Jasmine (4 ετών) και Tiana (2 ετών) βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό πριν μερικές εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κόρες του ζευγαριού είχαν απλά βήχα, αλλά, όπως είπε ο ίδιος, η όλη εμπειρία ήταν πολύ τρομακτική για εκείνο και τη σύζυγό του. Ύστερα από απομόνωση δύο εβδομάδων, ο Dwayne και η οικογένειά του έπαψαν να έχουν πια συμπτώματα. 

"Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που περάσαμε σαν οικογένεια", λέει στο βίντεο. "Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να προστατεύω πάντα την οικογένειά μου, να προστατεύω τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου", πρόσθεσε. "Μακάρι να ήμουν μόνο εγώ θετικός, αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ήταν ολόκληρη η οικογένειά μου, οπότε αυτό με πόνεσε πραγματικά πολύ. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να σας πω ότι εμείς ως οικογένεια είμαστε πλέον καλά. Δεν είμαστε πλέον μεταδοτικοί και είμαστε - ευχαριστώ τον Θεό - υγιείς".

Πριν ολοκληρώσει το βίντεό του, ο Dwayne θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα στους ακόλουθούς του. "Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική: Φορέστε τη μάσκα σας", λέει στο βίντεο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ